Wishlist
Начало / Новини / Beyonce споделя обложката на албума „Cowboy Carter“ и отговаря на негативната реакция срещу кънтри музиката

Beyonce споделя обложката на албума „Cowboy Carter“ и отговаря на негативната реакция срещу кънтри музиката

20 Март 2024
Beyonce споделя обложката на албума „Cowboy Carter“ и отговаря на негативната реакция срещу кънтри музиката

Beyonce разкри официалната обложка на албума за „Cowboy Carter“ и отговори на негативната реакция около начинанието си в кънтри музиката.

Поп иконата сподели името на предстоящия си осми студиен албум „Cowboy Carter“ чрез официалния си уебсайт на 12 март. На началната страница на сайта имаше снимка на конско седло с червен, бял и син пояс, на който пишеше „Cowboy Carter“. Мнозина вярваха, че снимката на седлото е официалната обложка на албума.

Вчера Beyonce влезе в официалния си акаунт в Instagram, за да сподели официалната обложка на записа. На снимката е певицата с бяла каубойска шапка с дълги платинено руси кичури, облечена в кожено облекло в червено, бяло и синьо, държейки американско знаме и носеща пояс „Country Carter“, докато е оседлала бял кон.

Обложката беше споделена в чест на десетдневното обратно броене до издаването на албума на 29 март.

"Този албум беше създаден за повече от пет години. Роди се от преживяване, което имах преди години, когато не се чувствах на мястото си...и беше много ясно, че не съм. Но поради това преживяване се потопих по-дълбоко в историята на кънтри музиката и проучих нашия богат музикален архив. Хубаво е да видя как музиката може да обедини толкова много хора по света, като същевременно даде гласност на някои от хората, които са посветили толкова голяма част от живота си на обучение върху нашата музикална история“, написа Beyonce в надписа на публикацията.

Тя продължи: „Критиките, с които се сблъсках, когато за първи път навлязох в този жанр, ме принудиха да премина през ограниченията, които ми бяха поставени. акт ii е резултат от това, че предизвиках себе си и отделих време, за да огъвам и смесвам жанрове, за да създам това произведение.”

Певицата също така разкри, че има „няколко изненади в албума“ и сподели, че се надява феновете да могат да чуят „сърцето, душата, любовта и страстта“, които е вложила в албума.

Последните ѝ сингли „Texas Hold ‘Em” и „16 Carriages” ще бъдат включени в албума.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

beyonce обложка нов албум Бионсе cowboy carter
Сподели
Свързани новини