Wishlist
Начало / Новини / Михаела Филева с първи концертен албум и топли пожелания към феновете си за предстоящата година

Михаела Филева с първи концертен албум и топли пожелания към феновете си за предстоящата година

29 Декември 2020
Михаела Филева с първи концертен албум и топли пожелания към феновете си за предстоящата година

Михаела Филева изпраща 2020 година с live албум от големия си концерт в зала 1 на НДК. В последните дни на тази необичайна година певицата отправи благодарности и искрени пожелания към феновете си:

2020-та година несъмнено беше най-неочакваната, странна и предизвикателна година, която съм имала до сега в професионален план. Отнетата възможност да правим концерти и да се срещаме с вас е толкова демотивиращо обстоятелство, може би най-демотивиращото, което съм изпитвала като човек, който пише музика, като изпълнител и музикант. Отлагахме събития, не успявахме да реализираме планове, оставяме мечти в режим на изчакване... И въпреки това, надявам се и вие като мен, съумявате да изпращате годината благодарни. Аз благодаря, че не ми се наложи да се сбогувам... Че всичките ми близки са добре. Осъзнавам каква късметлийка съм, защото знам, че не всички могат да изпратят годината с подобна равносметка. Отложих 3-тия си студиен албум, но успях заедно с екипа на Монте Мюзик да издам първия си live албум. Подарявам ви го, с благодарност към вас, че не спирате да ме заливате с любов и подкрепа вече почти 10 години. Подарявам ви го и с надеждата, че този концертен албум, ще повлече крак за концертна 2021-ва година, която ще е по-здрава, по-щастлива и спокойна за всички ни.“, споделя Филева

Албумът „Live at NDK 2019” съдържа 18 концертни версии на най-популярните песни на Михаела, за създаването на които отговаря музикалния директор Борислав Бояджиев – Борче, изпълнени от  музикантите Краси Тодоров - пиано, Васил Крумов - китара, Васил Вутев - барабани, Александър Обретенов – бас китара и трио Trinity – беквокали.


*Снимка: Андон Димов
*Дизайн корица: Иво Грозев

към феновете албум първи михаела филева година концертен топли пожелания предстоящата
Сподели
Свързани новини