Wishlist
Начало / Новини / Михаела Филева открива лятното си турне с голям концерт в родния ѝ град Велико Търново

Михаела Филева открива лятното си турне с голям концерт в родния ѝ град Велико Търново

07 Юни 2022
Михаела Филева открива лятното си турне с голям концерт в родния ѝ град Велико Търново

Харизматичната Михаела Филева ще представи впечатляваща музикална програма на сцената на Летен театър – Велико Търново на 13 юни. Жителите и гостите на родния град на певицата ще имат привилегията първи да чуят „Опасно близки“, „Латино сеньорита“, „Инкогнито“, „И аз съм тук“, “По-добра от мен“, „Бойкот“ и много други в лайв версии, изпълнени от Михаела и музикантите Краси Тодоров, Васил Крумов, Радо Казасов и Евден Димитров.

Михаела Филева е сред малкото български изпълнители, които представят концертно шоу от висока класа. Най-изявената млада певица и автор има десетки хитове, които всеки може да запее, а когато това се случи по време на концерт, чувството е неповторимо.

Красивата Михаела грее на сцената, като пленява публиката с характерните си вокални изпълнения, емоционалност и грация. Тя умее да въвлича зрителите в историята на всяка песен, да въздейства с присъствието си и да кара малки и големи да се вълнуват и преживяват музиката ѝ.

Михаела непрекъснато добавя нови, запомнящи се песни в репертоара си,  които са причината към днешна дата тя да е сериозен изпълнител по вкуса на публика в широк възрастов диапазон. С „Бойкот“ ще ви накара да затанцувате, с „Нова страница“ ще ви разчувства, с „Латино сеньорита“ ще усетите вкуса на лятото, с „А дано, ама надали“ ще ви усмихне, с „Родена с късмет“ ще ви накара да повярвате, че всички имаме право на щастие.

Билетите за концерта на Михаела Филева във Велико Търново са в продажба на касата на Информационен туристически център Велико Търново и в мрежата на Eventim.


концерт турне михаела филева град голям родния лятното велико търново открива
Сподели
Свързани новини