Wishlist
Начало / Новини / Megan Thee Stallion получи ограничителна заповед срещу лейбъла си

Megan Thee Stallion получи ограничителна заповед срещу лейбъла си

15 Ноември 2022
Megan Thee Stallion получи ограничителна заповед срещу лейбъла си

Megan Thee Stallion получи ограничителна заповед срещу своя звукозаписен лейбъл „1501 Certified Entertainment” за предполагаем опит да се намеси върху контрола на рапърката върху собствената ѝ музика.

Според Billboard тя е получила ограничителна заповед срещу лейбъла и неговия дистрибутор „300 Entertainment“. Според документа лейбълът незаконно е предприел стъпки, с които е попречил на Megan да лицензира и публикува нейната музика. Рапърката е предоставила доказателства, че компанията се опитва да навреди на нейната кариера.

По-рано тази година Megan заведе друго дело срещу компанията, заради това, че не признават компилацията ѝ „Something For Thee Hotties” за албум. Тя поиска обезщетение от 1 милиона долара и пожела съдът да прекрати договорните ѝ отношения с лейбъла.

През март 2020 г. рапърката също заяви, че лейбълът ѝ пречи да издава нова музика, след като тя се опита да предоговори части от договора си, което компанията отказа.

През август миналата година Megan отново заведе 1501 в съда, твърдейки, че блокират издаването на нейния ремикс на песента на BTS „Butter“. Съдията застана на нейната страна, като разреши песента да бъде пусната малко след постановяването на решението

 

Сподели
Свързани новини