Wishlist
Disturbed
Disturbed
The Sound of Silence (Cyril Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Megan Thee Stallion е постигнала споразумение с бившия си лейбъл

Megan Thee Stallion е постигнала споразумение с бившия си лейбъл

20 Октомври 2023
Megan Thee Stallion е постигнала споразумение с бившия си лейбъл

Съобщава се, че Megan Thee Stallion е постигнала споразумение за прекратяване на дългогодишната съдебна битка с бившия ѝ звукозаписен лейбъл.

Рапърката първо заведе дело срещу 1501 Certified Entertainment през 2020 г., като твърдеше, че те ѝ забраняват да пуска музика.

Двете страни обаче се са разделили "приятелски", съобщава Billboard. Според изданието Megan и 1501 са се разбрали за разрешаване на правните си различия. Споразумението обаче е поверително и затова няма повече подробности.

В изявление шефът на лейбъла Carl Crawford каза, че той и компанията му „желаят на Megan най-доброто в живота и кариерата ѝ“.

През 2020 г. 28-годишната звезда каза в Instagram Live, че всъщност не е знаела какво е пишело в договора ѝ, когато го е подписала за първи път.

"Бях млада. Мисля, че бях на около 20 и не знам всичко, което беше в договора ми", каза тя.

Тя заведе друго дело срещу лейбъла през 2021 г. заради спор за това какво представлява цялостен албум.

Този спор беше относно нейното издание от 2021 г., "Something For Thee Hotties", което беше класифицирано като микстейп. След това 1501 заведе насрещно дело с твърдението, че Megan „многократно е нарушавала договора си“.

Миналата седмица рапърката намекна, че вече е независим изпълнител, като каза, че не „иска да подпише с нов лейбъл точно сега, защото просто искам да го направя сама“.

„В момента нямам лейбъл и правим всичко, финансирано направо от джоба на Megan Thee Stallion, така че бюджетът идва от мен“, каза тя в Instagram Live. „Толкова съм развълнувана, че правя нещо независимо за първи път, тъй като бяхме само аз и майка ми. Наистина съм само аз, докато не подпишем с нов лейбъл“.

megan thee stallion
Сподели
Свързани новини