Wishlist
Начало / Новини / Megan Thee Stallion не се интересува от успеха в класациите

Megan Thee Stallion не се интересува от успеха в класациите

20 Септември 2023
Megan Thee Stallion не се интересува от успеха в класациите

Megan Thee Stallion сподели, че не се интересува от това новата ѝ колаборация с Cardi B, да надмине общия им хит от 2020 г. "WAP".

Тя казва, че и двете са различни хора в момента и никога няма да пусне песен с целта да има хит. 

В интервю за Billboard, рапърката споделя:

"Знам за себе си, не правя музика с някакви очаквания. Не се интересувам от класации и такива неща. Очевидно всеки иска да е номер 1, всеки иска да победи, всеки иска да се похвали пред феновете си с това. Но аз го правя, защото обичам да създавам музика, не за да съм на върха или да си кажа "О, трябва да съм по-добра от предишния път", по-скоро си казвам "Не, тя направим тази песен, защото харесваме да създаваме музика и ще бъде забавно! Не трябва да е същото като предишния път. То вече беше страхотно и имаше своя момент. По онова време тя изпълни предназначението си. Това беше преди две-три години. Вече сме различни жени! Така че новото парче е различно."

28-годишната звезда каза, че е била развълнувана от това колко различна песен е "Bongos".

След последния ѝ албум, „Traumazine“ от 2022 г., който доведе до съдебни проблеми е бившия ѝ лейбъл, новият албум на Megan бележи изцяло нова глава.

„Определено ще излезе много скоро. Наистина съм развълнувана за тази глава от живота си, защото чувствам, че най-накрая затварям всички стари глави и сега започвам на чисто. Много свежо, много ново. Мисля, че феновете ще бъдат развълнувани. Опитвам различни неща. Имам много неща, които продуцирах с Ju и с някои нови продуценти."

megan thee stallion
Сподели
Свързани новини