Wishlist
Начало / Новини / "Матрицата" се завръща тази година!

"Матрицата" се завръща тази година!

25 Август 2021
"Матрицата" се завръща тази година!

Официалното заглавие на предстоящия четвърти филм на "Матрицата" е разкрито: "Матрицата: Възкресения".

Новината беше споделена от Warner Bros по време на тяхната презентация на CinemaCon (24 август), където те пуснаха и ексклузивно трейлър за посетителите в Лас Вегас. Въпреки че клипът не е споделен онлайн, според източници, той започва с Нео (изигран от Keanu Reeves) в сесия с терапевт (Neil Patrick Harris).

Нео на Reeves се вижда в обикновения свят, подобно на първата половина на филма от 1999 г., обсъждайки спомени от сънища, които включват събития от трите филма на поредицата. Първата част бе последвана от "Матрицата: Презареждане" и "Матрицата: Революции", издадени през 2003 г.

По-рано беше съобщено, че Laurence Fishburne няма да се върне към ролята си на Морфей в предстоящия филм. 


„Аз не съм в следващия филм на "Матрицата" и ще трябва да попитате Lana Wachowski защо, защото нямам отговор за това. - казва актьора. 


Lana е единственият режисьор на „Матрицата: Възкресения“, като бившата й сътрудничка и сестра Lilly Wachowski се отказва, поради конфликти при планирането на снимките.

Keanu Reeves и Carrie Ann Moss остават в главните роли с нов актьорски състав, включващ Jessica Hanwick, Christina Ricci, Yahya Abdul-Mateen II, Priyanka Chopra, Jonathan Groff и други. 

Филмът трябва да излезе по кината на 22 декември


завръща тази година матрицата
Сподели
Свързани новини