Wishlist
Jason Derulo & Michael Bublé
Jason Derulo & Michael Bublé
Spicy Margarita
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Мария Илиева с обяснение в любов в новия сингъл "Твоя"

Мария Илиева с обяснение в любов в новия сингъл "Твоя"

11 Септември 2020
Мария Илиева с обяснение в любов в новия сингъл "Твоя"

Мария Илиева представи новия си видеосингъл „Твоя”. Песента е българската версия на Contigo, чието аудио на испански език направи премиерата си през юли. Музиката и аранжиментът на „Твоя” са дело на румънския екип Global Records с музикален продуцент Vicky Red, автор на тазгодишната румънска песен за Евровизия. Автор на текста на български език е самата Мария Илиева.


Твоя” е своеобразно любовно послание." разказва Мария. "Всеки, който е обичал истински и отдадено ще се припознае в текста. Написах го на един дъх, а вдъхновението за това дойде внезапно, точно както ни връхлита и любовта.”

Режисьор на видеото на „Твоя” е Георги Марков. Красивите кадри с вкус на лято са снимани в комплекс до кк Каваците, а партньори на Мария във видеото са танцьорките Александра Таскова и Петя Христова, както и атрактивната азиатка Миго Гао. “Твоя” не е първият общ проект между певицата и Георги Марков - двамата са работили заедно по първите видеоклипове на Мария „Лунен сън”, „Нищо”, “Alright” и “Идваш към мен”, също достъпни в youtube канала ѝ https://www.youtube.com/mariailieva.

Аудиото и видеото на „Твоя” са достъпни във всички дигитални платформи, както и в ефира на радио и телевизия The Voice.

сингъл новия мария илиева любов обяснение твоя
Сподели
Свързани новини