Wishlist
Ariana Grande
Ariana Grande
we can't be friends (wait for your love)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Андреа с освежаващ флирт в новия сингъл „Talk To Me“

Андреа с освежаващ флирт в новия сингъл „Talk To Me“

19 Април 2021
Андреа с освежаващ флирт в новия сингъл „Talk To Me“

След година, пълна с предизвикателства, Андреа навлиза в 2021 г. с весела перспектива и на 2 април издаде новия сингъл „Talk To Me“. Този сингъл е забавна, безгрижна песен, която говори за изкуството на флирта. „Наистина исках да направя песен, която да отвлича вниманието и да позволява на хората да се наслаждават, да се отпуснат и да танцуват“, казва Андреа. Първият ѝ сингъл „I know“ направи премиера в престижния британски музикален блог Blackplastic, а вторият й сингъл, издаден по-късно през 2020 г. „I Don't Know Your Name“ надмина всички очаквания с приблизително 140 000 стрийма между оригинала и ремиксите.

Тази изгряваща поп звезда казва, че целта зад "Talk To Me" е да се създаде свеж, модерен звук, преплетен с ретро синт елементи. Текстът „don’t wanna wait or hold back, don’t wanna lose you out of sight” подчертава страстната нужда, която хората имат в момента, когато се „влюбват“ за първи път. „Talk To Me“ е почивката, от която всички се нуждаем, почивка от всички сериозни теми - напомня на слушателя за щастливи, безгрижни моменти в живота. 


Музиката е универсална. Думите Скопие и Македония рядко се появяват, когато става въпрос за модерна музика. Всъщност нито един художник не е постигнал такъв успех извън пределите на бивша Югославия. Андреа е на различно пътешествие от всички преди нея. Крайната и цел е да трансформира своята публика чрез силата на музиката - да помогне на слушателите си да открият себе си. Гласът на Андреа докосва душата. 


Родена е на 14 февруари 2000 г. Любовта ѝ към музиката започва на петгодишна възраст, когато се премества в Харлем за една година. Най-ранните ѝ спомени са за госпъл музика, соул и R&B звуци, които тя ги присвоява, и които я превръщат в любител на музиката през целия живот. Като дъщеря на професор по право и лекар очаква се тя да избере "уважавана" кариера. Основната подкрепа в страстта й идва от дядо й, който умира неочаквано, когато Андреа е на 9 години. 


Андреа се губи без своя водач, ментор и приятел. С напредването на тийнейджърските години тя се бори да намери своето място в живота, справяйки се с депресията и с личната идентичност. Единствен източник на комфорт намира в музиката. Тя намира своя музикален наставник - доказаният продуцент / композитор Александър Масевски, който веднага разпознава вродения ѝ талант. Под ръководството на Масевски, Андреа започва да развива вокалните си способности и в същото време открива автора на песни в себе си. Александър я насърчава да се запише в Музикалния факултет в Скопие, където се учи да свири на китара и пиано.

През последните две години и половина Андреа работи усилено в студиото, създавайки музика и текстове от сърце. Дебютният ѝ сингъл „ I know“ е публикуван в престижния британски блог Blackplastic, който описва песента като любовна песен, която ви отърсва от моментния чар. Андреа е включена в много други музикални блогове в САЩ, Бразилия, Полша и Русия. Давала е и интервюта за радио и подкасти в САЩ, Великобритания, Холандия и Мексико. „I know“ е излъчена в над 100 радиостанции по целия свят, включително тези в САЩ, Великобритания, Германия, Холандия, Италия, Швейцария, Норвегия, Франция, Мексико, Канада, Сингапур, Южна Африка, Гърция, Македония, България и други. В допълнение към своите 1,3 милиона гледания в YouTube, нейната музика е поточена повече от 6 милиона пъти в TikTok. Само за няколко месеца след дебютния си сингъл, Андреа стана най-пусканият  изпълнител сред македонските музикални звезди на международната сцена.

сингъл новия андреа освежаващ флирт talk
Сподели
Свързани новини