Wishlist
Disclosure ft. Eliza Doolittle
Disclosure ft. Eliza Doolittle
You & Me (Rivo Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Майли Сайръс обясни защо не дружи много със звезди

Майли Сайръс обясни защо не дружи много със звезди

14 Юни 2024
Майли Сайръс обясни защо не дружи много със звезди

Майли Сайръс е обичана от мнозина, но тя също държи близките си връзки далеч от светлината на прожекторите и всъщност няма много приятели знаменитости.

Носителката на награда Грами се появи в ново интервю с Дейвид Летърман за неговата поредица My Next Guest Needs No Introduction, където разкри защо не е склонна да поддържа приятелства с други хора в развлекателната индустрия, според People.

„Не съм много активна в артистичната общност. Просто не се чувствам себе си в такава среда“, каза тя, добавяйки, че има някои хора, които намират път в нейния кръг. „Но има някои, като Бионсе – с които се познаваме от дълго време.“

Певицата наскоро се появи в последния албум на Bey Cowboy Carter за дуета "II Most Wanted". Сайръс си припомни времето, когато е била на около 15 години, когато е била с Бионсе в супергрупа за благотворителния сингъл "Just Stand Up!" за борбата с рака през 2008 г. заедно с няколко други изпълнители. Тя отбеляза, че Бионсе е била "напълно зашеметяваща" и "толкова мила" към нея.

На друго място в интервюто Сайръс също говори за това как нейната майка, Тиш, е нейният „герой“, както и за „отрицателната черта“, която тя каза, че е наследила от баща си, Били Рей Сайръс.

The Voice – We Love Music! 

звезди приятели бионсе Майли Сайърс
Сподели
Свързани новини