Wishlist
Benny Blanco, Halsey & Khalid
Benny Blanco, Halsey & Khalid
Eastside
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Защо 50 Cent съди бившата си приятелка?

Защо 50 Cent съди бившата си приятелка?

08 Май 2024
Защо 50 Cent съди бившата си приятелка?

50 Cent заведе дело срещу бившата си приятелка, след като тя го обвини в изнасилване онлайн.

Делото за клевета беше повдигнато от рапъра срещу Дафни Джой Нарваес, след като моделът, предприемач и майка на 11-годишния му син го обвини в изнасилване в Instagram през март.

Двамата са имали връзка между 2011 и 2013 г. и в новото дело 50 Cent твърди, че Нарваес му е „отмъстила“ и е отправила „фалшиви“ обвинения в изнасилване, след като тя е открила, че той планира да търси еднолично попечителство над сина им.

Според доклади на Rolling Stone рапърът е решил да подаде молба за еднолично попечителство в опит да „защити интересите на малолетното си дете“. Това му хрумнало, след като той научил за нашумялото дело, заведено от музикалния продуцент Родни „Лил Род“ Джоунс срещу музикалния магнат Sean “Diddy” Combs, в което се твърди, че Нарваес е работила като секс работничка наета от Combs.

В отговор на обвиненията на Combs тя сподели публикация в Instagram, която гласи: „Дълбоко съм наранена от лъжите в делото на Родни Джоунс. Твърдението, че съм секс работник, е 100 процента невярно”.
Тя също така добави, че е наела адвокат, „за да проучи всички правни средства за защита“ както срещу Родни, така и срещу неговия адвокат.

Сега, в делото, заведено от 50 Cent в Тексас в понеделник (6 май), рапърката твърди, че „Нарваес е знаела, че нейните изявления са неверни“, когато е направила публикацията, и въпреки това „тя съзнателно е публикувала неверните изявления пред нейните почти 2 милиона последователи в Instagram”.

В документацията се твърди също, че тя отказва да премахне публикацията от чиста омраза и злонамереност към рапъра.

Твърди се още, че правният екип на рапъра е изпратил писмо до Нарваес на 2 април с искане публикацията (и твърденията, които тя прави) да бъдат оттеглени и се посочва, че тя е отговорила с изискване 50 Cent да плати милиони долари и неуточнени правни такси и да оттегли иска си за попечителство в замяна на премахването на клеветническата публикация.

В отговор адвокатите на изпълнителя заявиха, че исканията не са обосновани нито от факти, нито от закона и очевидно са направени с цел изнудване.

50 cent съдебно дело бивша приятелка
Сподели
Свързани новини