Wishlist
Alan Walker ft. Sophia Somajo
Alan Walker ft. Sophia Somajo
Diamond Heart
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Madonna отговори на съдебното дело срещу нея

Madonna отговори на съдебното дело срещу нея

25 Януари 2024
Madonna отговори на съдебното дело срещу нея

Madonna отговори на съдебното дело, което беше заведено срещу нея от двама фенове, които се оплакоха, че певицата е закъсняла за концертите си в Ню Йорк

Миналата седмица, Michael Fellows и Jonathan Hadden, които си закупили билети за концерта на Madonna на 13 декември в Барклис Център, решиха да заведат дело срещу нея, защото е започнала концерта два часа по-късно от обявеното. Делото я обвини не само в нарушаване на договорите с купувачите на билети, но и в „фалшива реклама, небрежно представителство и нечестни и измамни търговски практики“.

Сега представителите на Madonna и Live Nation излязоха със съвместно изявление, изразявайки намеренията си да се защитят в този случай. Според Billboard, страните отдадоха забавянето на техническа трудност, изпитана по време на саундчека на 13 декември.

В първоначалната жалба адвокатите на Fellows и Hadden твърдят, че тъй като началният час на билетите е посочен като 20:30, то закъснението на Madonna е довело до щети на тези, които трябва да станат рано, за да отидат на работа и/или да се погрижат за семейните си задължения на следващия ден.

Жалбата също така уточнява, че приключването на концертите в 1 сутринта е ограничило достъпа на посетителите на концерта до транспорт и някои от тях не са можели да се приберат у дома си. 

madonna
Сподели
Свързани новини