Wishlist
Начало / Новини / Madonna каза, че никога няма да продаде правата за каталога си

Madonna каза, че никога няма да продаде правата за каталога си

03 Август 2022
Madonna каза, че никога няма да продаде правата за каталога си

Кралицата на поп музиката, Madonna, остава непоколебима относно правата върху собствената си музика, като каза в ново интервю, че няма планове да продава своя каталог.

В интервю за Variety, поп звездата потвърди твърденията, направени от нейния дългогодишен мениджър Guy Oseary, че тя някога няма да продаде правата върху дългата си дискография.

Когато я попитаха защо не би прехвърлила правата, както направиха Justin Timberlake, Sting и наследниците на David Bowie през последните месеци, тя отговори направо: „Защото това са мои песни. Собствеността е всичко, нали?“.

Въпреки, че все още запазва собствеността върху своя каталог, Madonna подписа нов договор с Warner Music Group миналия август. Обявявайки новината, певицата заяви, че Warner са били „невероятни партньори“ и потвърди, че тя ще има думата при преиздаване на нейните по-стари материали.

Междувременно поп иконата работи по биографичен филм, на който е сценарист и режисьор.

За това какво да очакваме в бъдеще от нея, Madonna каза пред Variety, че търси интересни и забавни начини да преиздаде каталога си и да представи музиката си на новото поколение.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

madonna
Сподели
Свързани новини