Wishlist
Начало / Новини / Madonna: "Чудо е че съм тук сега"

Madonna: "Чудо е че съм тук сега"

24 Октомври 2023
Madonna: "Чудо е че съм тук сега"

На концерта си в Белгия на 21-ви октомври, Madonna отново говори за бактериалната инфекция, която я вкара в болница през лятото.

Кралицата на поп музиката прекара няколко дни в интензивното през юни, заради което трябваше да отмени началото на световното си турне. Роднините на Madonna са се готвили за най-лошото, когато са разбрали колко е тежко състоянието на певицата.

"Преди по-малко от четири месеца, бях в болница и бях в безсъзнание и хората си мислеха, че няма да оцелея. Цяло чудо е че съм тук", каза Madonna на публиката. 

"Майка ми, Господ да я благослови, сигурно бди над мен и си е казала "Момиче, не е дошло времето да напуснеш този свят". В главата ми се появи тази странна мисъл. Изведнъж изпитах съчувствие към майка ми, не конкретно за смъртта, а за това колко самотна се е чувствала в болницата, знаейки, че няма да живее. На мен ми беше даден друг шанс и съм много благодарна за това."

Майката на Madonna е починала през 1963 г. , когато певицата е била едва на пет. 

Madonna признава още, че в момента не се чувства добре.

"Трябва да ви кажа, че в момента не се чувствам много добре, но не се оплаквам, защото съм жива. Благодаря на Господ за децата ми и за вас, както и за всичката любов и подкрепа. Наистина го оценявам", добави тя.

Следващия концерт на Madonna е тази вечер в Копенхаген, Дания. 
 

madonna
Сподели
Свързани новини