Wishlist
Mahmut Orhan ft. Sena Şener
Mahmut Orhan ft. Sena Şener
Feel
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Lorde разкри подробности за "Solar Power"

Lorde разкри подробности за "Solar Power"

22 Декември 2020
Lorde разкри подробности за "Solar Power"

Lorde разкри подробности за дългоочаквания си трети албум "Solar Power".

В продължение на месеци певицата от Нова Зеландия намекваше за завръщането си, а по-рано този месец представи и песента "Solar Power" - първият й нов сингъл от 2017 г., когато излезе предишният й албум "Melodrama".

Преди седмица Lorde публикува тийзър видео за предстоящия албум, озаглавено “Every perfect summer’s gotta take its flight”. Клипът показва кадри от въздуха на зелено поле и красив плаж, на които е изобразена емблемата на новия музикален проект с първите букви от заглавието. 


Тази седмица Lorde обяви, че "Solar Power" ще бъде представен на 20-и август и публикува траклиста от 12 парчета: 

01. The Path

02. Solar Power

03. California

04. Stoned At The Nail Salon

05. Fallen Fruit

06. Secrets From A Girl (Who’s Seen It All)

07. The Man With The Axe

08. Dominoes

09. Big Star

10. Leader Of A New Regime

11. Mood Ring

12. Oceanic Feeling

“Албумът е посветен на природния свят, опит за увековечаване на дълбоките чувства, които изпитвам, когато съм навън. В моменти на страдание, загуба, силна любов или объркване, се обръщам към природата за отговори. Научих се да издишам и да се вслушвам. Това е резултатът", обяснява изпълнителката на "Royals" за новия си проект.

Вдъхновена от природата, Lorde ще пусне на музикалния пазар "Solar Power" в необичаен формат. Вместо на CD, албумът ще бъде достъпен за феновете под формата на специална "музикална кутия" от биоразградим материал, която съдържа ексклузивни снимки, допълнителни материали, бележки и карта за теглене на аудио съдържанието, включително две бонус парчета, а в бъдеще ще дава достъп и до специални изненади. "Още в ранните етапи на създаването на албума реших, че искам да направя екологична, иновативна алтернатива на CD-то. Исках тази "Музикална кутия" да бъде със същия размер, форма и цена като диска, да живее заедно с него в търговска среда, но и да се отличава и да е посветена на развиващата се природа на съвременния албум", казва Lorde за страхотната си идея.

Изпълнителката обяви и мащабно турне в подкрепа на “Solar Power”, което ще обиколи Северна Америка, Великобритания, Европа, Нова Зеландия и Австралия през 2022 г. Европейските концерти стартират през юни, а продажбата на билети започва в края на тази седмица.

Снимка: lorde.co.nz

разкри подробности lorde power solar
Сподели
Свързани новини