Wishlist
Jonas Blue ft. J.P. Cooper
Jonas Blue ft. J.P. Cooper
Perfect Strangers
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Lorde издаде Solar Power

Lorde издаде Solar Power

26 Август 2021
Lorde издаде Solar Power

Носителката на награда Grammy Lorde най-после издаде дългоочаквания си трети студиен албум 'Solar Power'. 

Проектът вече е събрал невероятни отзиви от критиците. Solar Power се състои от 12 парчета и е продуциран от Jack Antoff, с когото Lorde работи и по последния си албум 'Melodrama'

За Solar Power певицата казва: 

"Албумът празнува природата на този свят в опит да направи безсмъртни дълбоките чувства, които изпитвам, когато съм навън. Във времена, в които сърцето ми е разбито, тъгувам, изпитвам дълбока любов или съм объркана, аз се обръщам към природата за отговори. Научих се да издишам и да се заземявам. Това е, което излезе от процеса." 

В чест на природата, Lorde ще издаде албума си в иновативна форма - без диск. Като алтернатива ще можете да си поръчате еко-съобразна музикална кутия. В нея ще откриете и допълнителни визуализации, бележки, написани на ръка, ексклузивни снимки и карта за сваляне, която ще ви даде достъп до песните с високо качество, два ексклузивни бонус трака, както и още специални изненади.

По-рано това лято Lorde анонсира и турнето си за 2022 година. Вече разпродадено, то ще има над 40 спирки. Стартът ще бъде на 3-ти април в Nashville, а финалът - в Santa Barbara на 7-ми май.

издаде lorde power solar
Сподели
Свързани новини