Wishlist
Robi x Dara Ekimova
Robi x Dara Ekimova
Ako se obadish
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Любов в лирики и новият мини албум на V:RGO и MISHELL

Любов в лирики и новият мини албум на V:RGO и MISHELL

В петък V:RGO разкри, че с Mishell са се оженили. Няколко дни по-късно сподели и кадри от сватбата

09 Май 2024
Любов в лирики и новият мини албум на V:RGO и MISHELL

“За първи път сме толкова уязвими и прозрачни.” споделя V:RGO, когато заедно с MISHELL издават най-емоционалния трети трак "DVAMATA" от новия им съвместен мини албум - "3/3, Vol. 3". В клипа към песента пък ни развеждат през невиждани досега кадри от тайната им сватба.

Минимализъм, чистота, любов и изящество, но не всичко е толкова лесно, колкото изглежда пред камерите. Двойката споделя, че за да се запази любовта толкова силна и истинска са необходими труд, усилия, компромиси и разбиране, които остават зад кулисите на една успешна и здрава връзка.

В петък, на 3 май, V:RGO обяви с дълга и прочуствена публикация, че с Mishell са се оженили, а вчера споделиха и снимки от сватбата, като поясниха, че има над 1500 кадъра, но тези са им най-любими.

"За първи път сме толкова уязвими и прозрачни. Никога не сме били привърженици на публичните изяви от този тип, за това излиза чак сега и точно по този минималистичен, но изключително сантиментален и ценен за нас начин. Съобщението е любов и всеки има правото да го чуе по не повърхностния и не плътски начин. Не се срамувайте да се обичате, но не го размахвайте пред хората, вдъхновявайте с пример, но не парадирайте с позиция - това е скъпоценно и е между вас.

Чухме от много скъпи хора за нас хора как “Най-скъпите бижута седят на най-добре протектираните места, на интимно и добре скрито място”, но в същия момент имаме и дълг да покажем момента, че това да избереш и да застанеш зад един човек, да го държиш близо и да работиш с него въпреки всичко - това е изключително рядко срещана ценност в нашето време. Бъдете съзнателни къде и как инвестирате енергията си. Не се заблуждавайте от на пръв поглед цветущите връзки на известните личности и хората в интернет. Няма здрава връзка без трудности и огромни усилия. Лесно е да изберем сладорийките от галериите ни за едно готино видео на песен, но зад кулисите има много и непрестанен опит за положен труд, компромис, любов и разбиране.

Семейния живот е ежедневна борба и красива жертва. Две контрастни природи споделят дом и живот и това е труден момент, защото биваме превъзпитани за това как да бъдем безкористни, а ние сме обучавани изцяло за обратното, а именно за това как “на нас да ни е добре”. Натурално и естествено е да ни е трудно, но е изключително красиво да си изберем правилния човек, с който си заслужава да страдаме в опит да си заоблим острите ръбчета, преди приключението да продължи в следващия живот. Обичаме ви. 3/3 “DVAMATA” OUT NOW 🫶", пише V:RGO в Instagram.

Към трите сингъла, V:RGO и MISHELL добавят и четвъртa бонус песен "HOW", която е изцяло на английски език и също разкрива интимна част от вътрешните светове на артистите. Заедно с разкриването на бонус трака V:RGO сподели в Instagram снимки от сватбата и написа:

"“3/3 Vol. 3” е онлайн във всички платформи. В албума има един неиздаден бонус от нас, който ще остане ексклузивно в платформите и няма да бъде официално качен в YouTube. Тоест тва реално е 4/4. Отивайте да слушате, че е топло и прясно. 👀
💌
Нека тези песни носят уханието на любовта, искреността, вдъхновението и чистотата, с които сме се опитали да ги сътворим. Нека с вашите благословии нашият съюз да е ангажиран възможно най-много в служене, не само помежду ни, но и на всички вас. Нека всяка една душа, която се докосне до нашите да бъде облагодетелствана дори и капка. Нека Бог протектира връзката ни, нека протектира и вашите такива, за да опитаме да бъдем пример за това, че има как да има здравословни и отговорни семейства, не само във връзка съпруг и съпруга, а и между майка и дъщеря, баща и син, брат и сестра и прочее и прочее.

Ние не сме тези тела, не сме тези дрехи.
Дори след като дойде време да съблечем тези облекла на “мъж”, “жена”, “българин”, “певец”, “майка на…”, “син на…”, “християнин”, “мюсюлманин”, “атеист”, които сме облекли в този живот - душите ни под тях си остават вечни и пак си оставаме вечно свързани, неразделни от духовната си природа частици. Независимо от облеклото, което сме си отработили в този или, което си отработваме сега за следващия живот - ние всички сме души произлязли от едно и също място и технически - всички сме едно вечно семейство. Нека това е повод повече да се стремим да се държим като такова и по-малко да се отъждествяваме илюзорно и абсолютно с този на пръв поглед единствен, но реално - един от многото ни изживени животи.

Ако помним тези описани в древните писания твърдения, дори и само теоретично, ние можем да бъдем обичащи, не само към “нашите хора”, а и към всички останали и така можем да разрешим много, много проблеми, които на пръв поглед в нашето време изглеждат неразрешими. 🙏🏽

Благодарим ви за милите думи и стабилната подкрепа. Има твърде много разврат, за да изберем нещо различно от любов. Обичаме ви. Обичайте се и най-вече си го КАЗВАЙТЕ по-често, дори без повод. Тва е начина. ❤️

p.s. Имаме 1200 професионални снимки от сватбата, но тея двете са ни любимите 💀", добавя V:RGO.

Всички текстове в "3/3, Vol. 3" са написани от двамата изпълнители - V:RGO и MISHELL и ни допускат деликатно до романтичната им приказка. Лирики, с които провокират слушателите да разголят душите си така, както и самите те го правят. Музиката и аранжиментът на DVAMATA са създадени от Gibbo и V:RGO, a нежните кадри към песента са сглобени и обработени от Broken Siemens.

Както ни обяви и самият V:RGO:

“Съобщението е любов и всеки има правото да го чуе по неповърхностния и неплътски начин…” Затова, оставяме музиката да каже всичко останало.

"3/3, Vol. 3" излезе в сряда (08/05), във всички дигитални платформи.

сватба new4u v:rgo ep mishell Двамата 4/4 3/3 vol 3
Сподели
Свързани новини