Wishlist
Начало / Новини / Robi представи новия си албум „Двамата“

Robi представи новия си албум „Двамата“

На премиерата присъстваха всички изпълнители от колекцията с хитове, а събитието беше SOLD OUT

25 Април 2024
Robi представи новия си албум „Двамата“

Роби Николов, по-познат като Robi, представи новия си албум „Двамата“ в препълнен столичен клуб тази вечер, 25 април. На събитието, което беше SOLD OUT, присъстваха някои от най-големите имена в съвременната българската музика и колеги, които присъстват в песните от албум - Молец, Dara Ekimova, NICKA, Ernesto Valenzuela, Jeko[v] и SERGIE. Колекцията съдържа 6 песни, а първата, която излезе във всички дигитални платформи и постепенно превзема българския радио- и телевизионен ефир е „Никъде“ с участието на Молец.

В началото на април се появи и аудиото към още един сингъл „Ако се обадиш (Вечер)“, който е с участието на Dara Ekimova. Седмица по-късно излезе и визуализацията към „Птицата“ с участието на Jeko[v], а на 19-ти Robi пусна официално видео към колаборацията с Nicka, която носи заглавието „Двама“. Последният проект ще бъде добавен като ново предложение в най-престижната класация за българска музика – BG Voice Top10 този петък, 26 април. Стабилни позиции задържа и „Никъде“, която и тази седмица ще отбележи покачване.

„Двамата“ се допълва от проектите „Времето“ със Sergie и „Нашата любов“ с Ernesto Valenzuela, които са достъпни за слушане в стрийминг платформите. Екипът на радио и телевизия The Voice - We Love Music бе част от гостите на премиерата, а атмосфера от събитието може да видите в нашия Instagram профил. В края на концерта бе заснет и видеоклип към още един от хитовете в колекцията - „Нашата любов“ с Ernesto Valenzuela. Очакваме го с нетърпение. Следете сайта ни www.thevoice.bg, за да научите кога ще излезе официално.

нов албум robi Двамата Никъде Двама Ако се обадиш
Сподели
Свързани новини