Wishlist
Alex Parker & Mihaela Marinova
Alex Parker & Mihaela Marinova
Stay
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Lizzo благодари на медицинските специалисти

Lizzo благодари на медицинските специалисти

01 Април 2020
Lizzo благодари на медицинските специалисти

Lizzo благодари на медицинските специалисти, които се грижат за болните от коронавирус в САЩ, като дари храна на няколко болници в страната.Изпълнителката на "Good As Hell" качи в Instagram монтирано видео с кадри на здравни служители от няколко лечебни заведения, които позират с изпратените от нея ястия.

"Извикайте за нашите герои" написа към публикацията си Lizzo и добави линк към фонда за солидарност на Световната здравна организация, който беше създаден за борбата с COVID-19.  

Родената в Детройт, щата Мичиган, звезда изпрати обяд и на медиците в една от местните болници: "Вие се излагате на риск в челните редици и затова искам поне да ви нахраня... Обядът е от мен! Обичам ви, хора. Благодаря ви много за това, че сте героите в тази история", казва Lizzo във видео послание, което е изпратила до болницата и което ръководството на здравното заведение публикува в Twitter.

Лечебно заведение в Минеаполис, Минесота, където тя е живяла дълги години, също благодари на Lizzo Twitter: "Моментът, в който работиш в Спешното и Lizzo те изненада като ти прати обяд!".

Според представител на звездата, тя още не е приключила с добрите си дела, като планира да направи същия жест и за още болници в САЩ.


Снимка: Instagram

lizzo благодари медицинските специалисти
Сподели
Свързани новини