Wishlist
Начало / Новини / Lily Allen: "Обичам децата си, но ми провалиха кариерата"

Lily Allen: "Обичам децата си, но ми провалиха кариерата"

13 Март 2024
Lily Allen: "Обичам децата си, но ми провалиха кариерата"

Британската певица и актриса Lily Allen отвори темата по време на ново интервю за Radio Times Podcast, споделяйки трудностите да поддържаш кариера, докато имаш семейство.

По време на дискусията тя говори откровено за това как е дала приоритет на отглеждането на двете си дъщери – 11-годишната Етел Мери и деветгодишната Мани Роуз – пред опитите да преследва славата в кариерата си.

Припомняйки си как децата са повлияли на траекторията на нейната музикална и актьорска работа, Allen каза: 

„Никога не съм имал стратегия, когато става въпрос за кариера, но да, децата ми съсипаха кариерата. Обичам ги и те ме допълват, но по отношение на работата, те тотално я съсипаха”, добави тя, като също така каза, че да си родител и поп звезда едновременно е невъзможно.

„Наистина ме дразни, когато хората казват, че можеш да имаш всичко, защото, честно казано, не можеш“, продължи тя, като също така обясни как родителите й са повлияли на начина, по който тя иска да отгледа собствените си деца. Някои хора избират кариерата си пред децата си и това е техен избор, но родителите ми доста отсъстваха, когато бях дете“, каза тя. „Чувствам, че това наистина остави някои неприятни белези, които не желая да повторя върху моите деца. Избрах да се отдръпна и да се концентрирам върху тях и се радвам, че го направих, защото мисля, че те са доста добри хора.”

Allen роди двете си дъщери от бившия си съпруг Сам Купър и сега е омъжена за звездата от Stranger Things Дейвид Харбър – след като се ожениха в Лас Вегас през 2020 г.

Последният ѝ студиен албум беше „No Shame“ от 2018 г., който описва подробно разпадането на първия ѝ брак и борбата със злоупотребата с вещества. След албума тя се ориентира към актьорството.

The Voice - We Love Music!  

lily allen
Сподели
Свързани новини