Wishlist
Playmen ft. Klavdia
Playmen ft. Klavdia
Movin' Too Fast
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Lily Allen е написала 50 песни за новия си албум

Lily Allen е написала 50 песни за новия си албум

01 Февруари 2024
Lily Allen е написала 50 песни за новия си албум

Lily Allen е написала около 50 парче за предстоящия си албум.

Снощи певицата отговори на фен в социалните мрежи, че бройката на написаните песни е достигнала петдесет. 

Друг фен попита певицата къде неиздаваната песен "Party Line", която Lily дебютира през 2018. "В Dropbox или Wetransfer, чието потребителско име и парола не мога да се сетя", отговори изпълнителката. Засега не е ясно дали песента е изгубена завинаги, или ще бъде издаде в бъдеще, когато бъде открита.

Lily тийзва нова музика откакто се върна в студиото, след като беше специален гост по време на изпълнението на Olivia Rodrigo на "Гластънбъри" през 2022. Двете изпяха в дует песента на Allen "Fuck You"

Lily признава, че изпълнението им е разпалило нещо в нея, което възродило копнежа ѝ да създава нова музика. Преди това тя каза през 2020 г., че е приключила работата по нов албум и пише за три мюзикъла по това време, въпреки че този предполагаем албум никога не беше издаден.

Освен с музика, Allen се занимава с актьорско майсторство както на сцена, така и на екрана. Тя направи театралния си дебют през 2021 година. На екрана тя се появи като Elizabeth Taylor за първи път през 2019 г. във филма "How To Build A Girl"

lily allen
Сподели
Свързани новини