Wishlist
V:RGO x Boro Purvi x Krisko
V:RGO x Boro Purvi x Krisko
Otkachalki
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Личните вещи и инструменти на Avicii ще бъдат продадени на търг за благотворителност

Личните вещи и инструменти на Avicii ще бъдат продадени на търг за благотворителност

20 Август 2024
Личните вещи и инструменти на Avicii ще бъдат продадени на търг за благотворителност

Личните вещи на покойния DJ и продуцент Avicii отиват на търг с благотворителна цел.

Търгът беше обявен от стокхолмския AuktionsVerk и трябва да започне на 1 октомври. Предметите, които се предлагат на търг, включват лични вещи на покойния музикант, дрехи и други предмети от музикалните му инструменти. Пълният списък от 267 предмета, които ще бъдат пуснати на търг, ще бъде представен на 6 септември чрез уебсайта AuktionsVerk.

Всички приходи от търга ще отидат във фондацията на Тим Берглинг, която беше основана след смъртта на музиканта през 2018 г.

Според доклад на Billboard, търгът ще бъде във връзка с предстоящата фотокнига "Avicii: The life and music of Tim Bergling".
Avicii – с истинско име Тим Берглинг – посегна на живота си по време на почивка в Маскат, Оман през април 2018 г. Той беше на 28 години. В дните след смъртта му семейството му излезе с изявление, което потвърди, че той е отнел живота си.

Известно е, че той е работил върху нова музика в седмиците преди смъртта си, включително сесии с текстописецът и  продуцент Joe Janiak в Лос Анджелис.

През февруари беше пуснат нов ремикс на Avicii, озаглавен „Beautiful Drug“. Песента първоначално е написана и издадена от Zac Brown Band, като миксът на Avicii е бил „в трезора“ в продължение на девет години.
 

The Voice – We Love Music!   

avicii
Сподели
Свързани новини