Wishlist
Начало / Новини / Лейди Гага и Global Citizen събраха 35 милиона долара

Лейди Гага и Global Citizen събраха 35 милиона долара

07 Април 2020
Лейди Гага и Global Citizen събраха 35 милиона долара

Лейди Гага и Global Citizen събраха 35 милиона долара за борба с COVID-19 и ще лансират специално телевизионно шоу с участието на Пол Маккартни, Стиви Уондър и Били Айлиш.

 Огромната сума е събрана за 7 дни и ще бъде предоставена на Световната здравна организация.

 Певицата и Global Citizen оповестиха също за предстоящото телевизионно шоу "Един свят: Заедно вкъщи", което цели да подкрепи и да аплидира здравните служители в борбата им срещу пандемията. То ще бъде излъчено на 18-и април от няколко американски телевизии.

 "Искаме да хвърлим светлина върху притегателната сила на това историческо и безпрецедентно културно движение, както и да честваме и да окуражим силата на човешкия дух", отбеляза Лейди Гага.

 Специалното шоу ще бъде стриймвано и в най-популярните платформи и социални мрежи, и в него ще участват също Елтън Джон, Дейвид Бекъм, Джон Леджънд, Еди Ведър, Кери Уошингтън, Крис Мартин от Колдплей, Лизо, Джей Балвин, Андреа Бочели и Малума.

Идрис Елба и съпругата му Сабрина Елба, които са с положителни тестове за новия коронавирус, също ще се включат в специалното предаване.

Водещи ще бъдат едни от най-популярните лица от телевизионния екран - Стивън Колбер, Джими Фалън и Джими Кимъл.

 Шоуто ще разкрие повече за засегнатите от новия коронавирус и ще отдаде дължимото на борещите се с COVID-19 здравни работници.

Снимка: Instagram

милиона долара събраха global лейди гага citizen
Сподели
Свързани новини