Wishlist
Начало / Новини / Leigh-Anne Pinnock след скандала с Nicki Minaj

Leigh-Anne Pinnock след скандала с Nicki Minaj

18 Октомври 2021
Leigh-Anne Pinnock след скандала с Nicki Minaj

Leigh-Anne Pinnock защити позицията си във видео в социалните мрежи. 

След партито за 30-тия си рожден ден, певицата от Little Mix адресира случилото се в емоционална реч, в която се обръща към семейство и приятели.

"На 30 години съм. Познавам характера си, вие познавате характера ми, всеки, който ме срещне познава характера ми - това е всичко, което ме интересува". 

Pinnock качи видеото дни след като Nicki Minaj я нападна в Instagram live stream с бившата й колежка Jesy Nelson, която наскоро направи колаборация с рапърката. 

По време на чата, Minaj споменава събщения, за които се твърди, че Pinnock е изпратила на човек, създаващ съдаржание за Instagram. В тях тя обвинява Jesy в "blackfishing" - термин, който се отнася за хора, които се опитват да изглеждат сякаш са от друга раса. Също така нарича бившата си колежка "ужасен човек" и я обвинява, че е "отрязала" момичетата от групата. 

От своя страна Minaj напада Leigh-Anne с доста обидни думи. Рапърката я нарича "клоун" и я обвинява в завист, породена от факта, че Jesy е направила парче с нея. 

Малко след скандала Minaj качи видео в Instagram, което вече е изтрито, в което пита Leigh-Anne защо не е казала, че има проблем, когато групата колаборира с нея по парчето Woman Like Me от 2018г.

Jesy Nelson беше нападната от последователи, които се чудят защо не е защитила бившата си колежка по време на live stream чата с Nicki Minaj. 


след nicki minaj leigh-anne pinnock скандала
Сподели
Свързани новини