Wishlist
Jason Derulo & Michael Bublé
Jason Derulo & Michael Bublé
Spicy Margarita
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Leigh-Anne споделя новия сингъл „Stealin’ Love“

Leigh-Anne споделя новия сингъл „Stealin’ Love“

28 Март 2024
Leigh-Anne споделя новия сингъл „Stealin’ Love“

Leigh-Anne споделя чисто ново парче „Stealin’ Love“, част от наскоро обявената колекция от песни, излязла сега чрез Warner Records/Орфей Мюзик.

Прочувствената R&B версия показва по-суровата и честна страна на Leigh-Anne, докато тя изследва по-тъмните страни, които обича. Комбинирайки емоционални текстове със заразителен вокал - „Stealin’ Love“ е първата от колекцията песни, която перфектно демонстрира артистичността и звуковото могъщество на Leigh-Anne като артист. Продуциран от Ian Kirkpatrick (Dua Lipa, Justin Bieber, Selena Gomez), парчето е написано от Leigh-Anne заедно с колегите Jermaine Jackson, Philip Plested и RØMANS.

Говорейки за парчето, Leigh-Anne обяснява:

„Stealin’ Love“ е за онези моменти, когато се чувстваш сякаш изливаш толкова много любов в някого и не получаваш това, от което се нуждаеш. Мисля, че е невероятна сила да си открит и честен в тези моменти.“

Миналата седмица Leigh-Anne сподели, че „Stealin' Love“ е първата от колекция песни, които е създала, докато е работила по дебютния си албум: 

„Писах и записвах толкова много, работейки по албума си и докато го правех, направих колекция от песни, които се вписват в моя собствен свят. Предстои да споделям още нова музика през следващите седмици...на път е да стане много истинско..."

„Stealin’ Love“ е продължение на ‘Don’t Say Love’ и Ayra Starr асистира на ‘My Love’, докато Leigh-Anne продължава да затвърждава своето прераждане като соло изпълнител.

The Voice - We Love Music!    

leigh-anne нова песен stealin’ love
Сподели
Свързани новини