Wishlist
Начало / Новини / Lady Gaga съобщи кога излиза първият сингъл от LG7

Lady Gaga съобщи кога излиза първият сингъл от LG7

04 Септември 2024
Lady Gaga съобщи кога излиза първият сингъл от LG7

Графикът на Lady Gaga е доста натоварен в момента, тъй като звездата е ангажирана с промотирането на новия ѝ сингъл и подготовката за премиерата на предстоящия филм с нейно участие. Певицата обаче има още с какво да зарадва феновете си. 

В публикация в своя акаунт в X/Twitter Gaga сподели графика си за следващия месец, който включва присъствие на премиери и пресконференции за "Жокера: Лудост за двама". В края на плана със събития звездата също така разкри вълнуваща информация за феновете, които чакат нейния седми албум. След премиерата на филма на 4 октомври е записано, че на все още неуточнена дата следващия месец ще излезе първия сингъл от LG7 - краткото означение на албума, чието заглавие още не знаем.

През последните седмици Gaga даваше знаци, че новата ѝ музика е на път. В края на своя концертен филм "Gaga Chromatica Ball", певицата за първи път разкри съществуването на новия запис, с думите „LG7 GAGA RETURNS“ мигащи на екрана. След това, след изпълнението си на церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж това лято, звездата излезе на улицата пред хотела си, за да пусне на нетърпеливи фенове два кратки откъса от нови песни от проекта.

Миналия месец Gaga издаде романтичната балада „Die With a Smile“ с участието на Bruno Mars. Песента дебютира под номер 3 в класацията Billboard Hot 100 от 31 август, отбелязвайки най-високата позиция за песен на певицата, откакто нейният дует с Ariana Grande „Rain on Me“ достигна номер 1 през 2020 г.

Тази вечер Gaga, актьорът Joaquin Phoenix и режисьорът Todd Phillips ще представят "Жокера: Лудост за двама" на кинофестивала във Венеция. Филмът е част от конкурсната програма и се представя пет години, след като "Жокера" спечели наградата "Златен лъв". Снощи излезе и нов клип от филма, в който Gaga в ролята на Харли Куин пее класиката от 1950 г. на Judy Garland "Get Happy" от филма "Summer Stock".

Преди ден Lady Gaga беше заснета от фотографите в Италия заедно с годеника си Michael Polansky.

The Voice – We Love Music!

lady gaga
Сподели
Свързани новини