Wishlist
Robi x Dara Ekimova
Robi x Dara Ekimova
Ako se obadish
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Lady Gaga работи по нов албум

Lady Gaga работи по нов албум

27 Май 2024
Lady Gaga работи по нов албум

Lady Gaga каза, че музиката, върху която работи в момента, изследва „изкуството на интензивността“ и не прилича на нищо, което е правила преди.

Поп иконата сподели информация за новия си албум на премиерата на новия си концертен филм "Gaga Chromatica Ball" в Лос Анджелис на 23 май. Филмът, който е режисиран и продуциран от самата Gaga, заснема шоу от стадион Доджърс в Лос Анджелис през септември 2022 г. и излезе в HBO Max на 25 май. Все още не е потвърдена дата за излизане в Обединеното кралство.

Говорейки пред Scott Evans от Access Hollywood, Gaga каза, че напоследък работи в студиото всеки ден и намекна, че новата ѝ музика е различна от тази, с която феновете са запознати.

„Написала съм толкова много песни, продуцирала съм толкова много песни и нищо не прилича на нищо, което съм правила преди“, каза тя. „Обичам да разчупвам жанра и обичам да изследвам музиката.“

Тя обясни, че настоящата ѝ фаза е започнала по време на турнето „Chromatica“ през 2022 г. 

Това не е първият път, когато Gaga намеква за нова музика напоследък; тя каза по-рано през годината, че пише част от най-добрата си музика в момента.

Последното издание на Gaga е албумът „Chromatica“ от 2020 г.

The Voice – We Love Music!

lady gaga
Сподели
Свързани новини