Wishlist
David Guetta & OneRepublic
David Guetta & OneRepublic
I Don't Wanna Wait
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Lady Gaga и Bruno Mars тийзват дует

Lady Gaga и Bruno Mars тийзват дует

14 Август 2024
Lady Gaga и Bruno Mars тийзват дует

Lady Gaga и Bruno Mars продължават да тийзват феновете за предстоящия им дует.

Горещо парче, за което се смята, че се казва „Die With A Smile“, беше рекламирано от 38-годишната Gaga, след като тя публикува клип, на който изпълнява музика за пиано в характерния стил на Bruno, докато носи тениска с неговия лик. По-късно Bruno публикува видеото в своите истории в Instagram.

След като Bruno пя в Мексико Сити и сподели поредица от снимки от концерта, Gaga коментира с различни емотикони, подхранвайки спекулациите за сътрудничество.

Още през май, по време на дискусия за нейния филм „Gaga Chromatica Ball“, тя нaza: „Написала съм толкова много песни и съм ги продуцирала. Не прилича на нищо, което съм правила преди. Има нещо наистина красиво за това да знаеш, че ще бъдеш обичан, независимо какво правиш."

Междувременно актрисата от „Роди се звезда“ наскоро разкри, че иска да запише още един сингъл с Beyonce. Двете суперзвезди се обединиха в „Telephone“ през 2010 г.

Но докато нов дует може да не се случи в близко бъдеще, Gaga каза на феновете, че няма да се наложи да чакат твърде дълго за седмия ѝ студиен албум.

Попитана кога феновете могат да очакват записа, който тя описа като "напълно различен проект", тя добави: "Те мразят, когато казвам "Скоро", но ще бъде скоро."

The Voice – We Love Music!   

lady gaga bruno mars
Сподели
Свързани новини