Wishlist
Black Eyed Peas x Ozuna x J. Rey Soul
Black Eyed Peas x Ozuna x J. Rey Soul
Mamacita
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Крум и Момчил: За такова риалити се подготвяш цял живот

Крум и Момчил: За такова риалити се подготвяш цял живот

13 Септември 2024
Крум и Момчил: За такова риалити се подготвяш цял живот

Сезонът на риалити форматите е тук, затова тазседмичните гости в новия епизод на The Voice Cast са именно риалити герои. Един от изявените стратези от сезон 5 на най-вълнуващото приключенско предаване в родния ни ефир „Игри на волята“ - Крум и сребърният медалист, ситият лъв както го нарекоха неговите съплеменници, от същия сезон – Момчил, се събраха в нашето студио, за да обсъдим предстоящия сезон. Сезон 6 на „Игри на волята“ започва на 14 септември от 20:00 часа по NOVA.

Тази година предаването се снима на нова локация, ще има с 2 племена повече от досегашните сезони, а също така и невиждани досега изпитания и битки на територията на 3 чисто нови арени. Една, от които са нарекли: „Mad Max” арена. Очакванията на бившите състезатели Крум и Момчил са много високи. Предположиха, че ще видят много корави участници, много екшън и много контузии.

С носталгия си припомниха за отминалия сезон и за тяхното участие. Разказаха за най-трудните и най-запомнящите се моменти в предаването и дадоха по някой друг съвет на бъдещите участници. В края на епизода подлагаме двамата герои от сезон 5 на изненадващо изпитание. Как се справиха, можете да видите и чуете в епизода.

the voice Крум мари-никол момчил игри на волята
Сподели
Свързани новини