Wishlist
Начало / Новини / Поли Генова: Фен си татуира моето лице на гърдите | The Voice Cast, Е05

Поли Генова: Фен си татуира моето лице на гърдите | The Voice Cast, Е05

15 Август 2023
Поли Генова: Фен си татуира моето лице на гърдите | The Voice Cast, Е05

В епизод пет на The Voice Cast с Мари-Никол гостува Поли Генова. С нея си говорихме за музиката, семейството и пътуванията в живота ѝ. Поли разказа интересни истории от детството и ученически години, както и какви пакости са правили като деца. В контекста на последния събития в България, Генова сподели, че по път към училище е била преследвана от един мъж, но се е срамувала да сподели. В последствие е осъзнала, че подобни неща задължително трябва да се споделят. Тя иска един ден децата ѝ да споделят всичко и призова всеки да го прави. (ако се споделя новината с преследването като първа тук може да се остави линк към нея). След темата, която ѝ е останала като урок, че трябва да споделя, засегнахме и  нашумелия напоследък тренд – публиката на концерти да хвърля телефон към сцената и изпълнителя. Поли е на мнение, че трябва да има хигиена на уважение към артиста.

„Спомням си, че започнах да получавам в една от социалните мрежи съобщение, че освен това, че ме харесва, ще направи голяма изненада за мен… И в един момент каза „ще си те татуирам“. И аз окей, нали, в началото отговаряш мило, в един момент осъзнаваш, че нещо става по-странно, отколкото трябва да бъде. И така няколко месеца и в един момент получих снимка, на която … лицето ми наистина е татуирано на гърдите му. Много е странно това. Опитвам се по някакъв начин да оценя това, че някой толкова много ме харесва и по някакъв начин е почитател на това, което правя. Но това е малко особено. Много е особено. И така като го видиш, направо останах без думи. Това нещото , което на първо четене се сещам. Имало е и много други ситуации. Но хората по различен начин изразяват обичта си. Трябва да бъдеш много широкоскроен, наистина да ги приемаш.“    

Другите теми, които може да откриеш в епизод 5 с Поли Генова са за най-фрапираща ситуация с фен, за Евровизия, за майчинството, за времето за себе си. любими хобита и още може да гледате в The Voice Cast с Мари-Никол във Vbox7 и Nova Play. Подкастът е достъпен още в Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, YouTube и още.

the voice cast Мари-Никол Поли Генова
Сподели
Свързани новини