Wishlist
Ariana Grande
Ariana Grande
we can't be friends (wait for your love)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Kris Kross Amsterdam си партнират с INNA за летния хит „Queen of My Castle”

Kris Kross Amsterdam си партнират с INNA за летния хит „Queen of My Castle”

„Ние бяхме фенове на мега хитовете от INNA”, споделя нидерландското трио от диджеи

27 Април 2024
Kris Kross Amsterdam си партнират с INNA за летния хит „Queen of My Castle”

Kris Kross Amsterdam продължават поредицата от оглавяващи класациите колаборации с издаването на „Queen Of My Castle“ с участието на румънската поп сензация INNA. Заедно четиримата изпълнители носят лятното настроение и ни изпращат на парти или фестивал с този хит, издаден чрез Cloud 9 Music и достъпен във всички стрийминг платформи, както и в ефира на радио и телевизия The Voice – We Love Music.

„След международни колаборации с артисти като Shaggy, Tinie Tempah, Conor Maynard и Ty Dolla $ign и след сътрудничеството ни със Sofía Reyes, време е за следващата жена-суперзвезда! Разбира се, ние бяхме фенове на мега хитовете от INNA и рядко сме срещали толкова спокоен и професионален екип. Резултатът говори сам за себе си: „Queen Of My Castle“ е летен химн от Нидерландия до Румъния и надявам се дори по-нататък.“, споделят Kris Kross Amsterdam.

„Queen Of My Castle“ отдава почит на класиката „King Of My Castle“ от 1997 г. на Wamdue Project, която придоби световна популярност със забързания ремикс на Roy Malone през 1999 г. Сега Kris Kross Amsterdam и INNA добавят свое собствено настроение към парчето.

„Много съм развълнувана от това партньорство с Kris Kross Amsterdam и от тази вечна песен! Искам да я посветя на всички кралици! И на техните крале. Мир и любов.“, добавя INNA.

„Queen of My Castle” следва поредица на момчетата от Kris Kross Amsterdam от глобални хитове, включително „Sex“ с Cheat Codes, „Whenever“ с участието на Conor Maynard и Shaggy и „How You Samba“ със Sofía Reyes и Tinie Tempah, които общо събраха над 250 милиона стриймвания в Spotify. От своя страна румънската топ звезда INNA стои зад световни хитове като „Sun Is Up“, „Hot“ и „Déjà Vu“, колаборации с PitBull и Sean Paul и още много. В момента Inna може да се похвали с над 11 милиона месечни слушатели в стрийминг платформите, а хитът ѝ „Rock My Body” с R3HAB и Sash! продължава да се изкачва в световните чартове.

inna new4u kris kross amsterdam queen of my castle
Сподели
Свързани новини