Wishlist
Начало / Новини / INNA и Makar се обединяват за „Take Me Home (Know You Better)” - летният хит на Балканите

INNA и Makar се обединяват за „Take Me Home (Know You Better)” - летният хит на Балканите

Феновете в TikTok определиха парчето като „завръщане на INNA към хитовете ѝ от 2010 г.”

26 Юли 2024
INNA и Makar се обединяват за „Take Me Home (Know You Better)” - летният хит на Балканите

Лятото става още по-горещо с новия хит, който излиза от Makar и INNA. „Take Me Home“ от белгийския изпълнител Makar стана вайръл в TikTok като самостоятелно парче, към което сега се присъединява INNA с нейните вокали. Феновете в TikTok определиха новата версия като „завръщане към проектите на Inna от началото на нейната кариера с хитове като „Hot” и „Déjà vu”.

„Take Me Home (Know You Better)“ от INNA и Makar е най-добрият летен химн, съчетаващ заразителни европоп ритми с мечтателни вокали. Тази песен излъчва добро настроение, идеално за слънчеви дни и плажни партита. Завладяващият глас на INNA се съчетава безпроблемно със свежата продукция на Makar, създавайки песен, която ще накара слушателите да я слушат отново и отново. Идеален за всеки летен плейлист, „Take Me Home“ е задължителна добавка за феновете, които искат да уловят същността на сезона.

@inna I love thisssss! @makar ♬ original sound - INNA

Белгийско-арменският артист Makar, добре известен със своя сингъл „MOOD“, превзема музикалната индустрия с проекта си Mayfaro, смесвайки музика с по-широки артистични търсения. Неговата фен база, първоначално съсредоточена в Белгия и Холандия, сега обхваща континенти, привлечени от неговия уникален глас и разпознаваема брада, той заобикаля обичайните маршрути в индустрията, вместо това избира по-личен щрих в разпространението на музиката си, подхранван от истински взаимодействия, а не от маркетингови стратегии.

Докато навлиза в средата на двадесетте си години, Makar не търси просто да издава песни – той се стреми да бъде световен артист. Да остави музиката си, да пътува надлъж и нашир, с неговите слушатели като движеща сила. Тази година е за разширяване на границите, експериментиране с нови звуци и затягане на връзката с нарастващата международна публика. За Makar това е нещо повече от музика - това е да направиш света малко по-малък.

INNA, един от най-успешните артисти от Румъния, с впечатляваща международна кариера, има над 10 милиарда гледания и стриймвания, над 8 милиона абонати в YouTube и над 12 милиона месечни слушатели в Spotify. Това също е рекорд за румънски изпълнител и потвърждение за репертоар с десетки хитове, известни и оценени по целия свят, над 1000 концерта, със сътрудничество с подходящи румънски и международни артисти като J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker и др.

Последното ѝ сътрудничество с Kris Kros Amsterdam за „Queen of My Castle“ в момента е на #1 Fun Radio Chart и се изкачи до Top10 в класациите на радио и телевизия The Voice.

Тази година INNA издаде албума „Everything or Nothing“, който включва 11 песни, написани и продуцирани по време на Dance Queen’s House. Проектът достигна своя четвърти сезон и представлява 16-дневна сесия в къща, в която INNA, заедно с текстописци и продуценти, работи върху нова музика, а творческият процес е представен в YouTube канала на изпълнителя в 8 епизода.

Тя издаде и испанския си албум, наречен "El Pasado". Единадесетте песни в този албум са написани изцяло от INNA с Andres Alcaraz, продуцирани от David Ciente, миксирани и мастерирани от Sergiu Musteață.

The Voice – We Love Music!    

inna hit new4u makar take me home know you better
Сподели
Свързани новини