Wishlist
Начало / Новини / KLAVDIA ексклузивно за The Voice: Може би ще представя Гърция на Евровизия 2023

KLAVDIA ексклузивно за The Voice: Може би ще представя Гърция на Евровизия 2023

Гръцката поп изпълнителка на топ хита "Lonely Heart" даде специално интервю за The Voice, в което разказа за проекта си, за възможността да е на Евровизия 2023 и още...

19 Ноември 2022
KLAVDIA ексклузивно за The Voice: Може би ще представя Гърция на Евровизия 2023

20-годишната гръцка поп изпълнителка Klavdia, популярна в България с топ хита "Lonely Heart" даде ексклузивно интервю за The Voice, в което разкри възможността тя да е един от изпълнителите, които ще представят Гърция на Евровизия 2023. Музикалната история на Klavdia започва, когато тя е едва на 16 години и достига до финала на музикалното риалити "Гласът на Гърция". Големият контраст между зрелия ѝ глас и младата ѝ възраст впечатляват журито и публиката на предаването. През следващите години се фокусира върху развитието на своя талант, докато работи върху музиката си и прави участия на живо с популярни гръцки изпълнители. През 2022 г. тя подписа с Arcade Music/Panik Records и издаде дебютния сингъл и видео "Lonely Heart" през месец май тази година. В момента парчето е един от най-излъчваните хитове в ефира на радио и телевизия The Voice.

За топ сингъла си Klavdia споделя:

Е идеята, беше на моя екип. Аз не съм написала песента. Екипът на Arcade и най-добрият продуцент и текстописец на име Паде - гръцки продуцент, имаше идеята. Той работи по музиката и по текста. След това ми даде да я изпея и я издадохме. Обикнах я от първото слушане, това е една от любимите ми песни, които сме създали с екипа ми. Всички вярваме, че нещата вървят много добре! И че хората ще я харесат. Вярваме го! Видеото е заснето на две места. Едното място, което играе роля на дом е в Атина, наехме апартамент чрез AIRBNB, a второто на място наречено Фива, на един час от Атина. Да, отне ни 1 час, за да стигнем там. Мога да кажа, че това беше невероятен и труден опит за мен. Станахме много рано, пропътувахме всички тези дестинации, валеше през цялото време, беше трудно, но си струваше.

В края на разговора Klavdia загатна, че има шанс да я видим на най-престижния песенен конкурс на Стария континент - Евровизия 2023.

Стискам палци, защото може би ще бъда един от изпълнителите, който ще представи Гърция на Евровизия 2023. Много обичам Евровизия,  от малка я гледам като малко лудо момиченце. И мисля, че това ще бъде сбъдната мечта.

Още информация за Klavdia може да научите в интервюто. Повторението е утре, 20/11, от 15:00 часа по The Voice TV. Интервюто е достъпно и в сайта ни, в секция "предавания", както и в нашия профил във Vbox7. Съвсем скоро предстои да обявим още едно специално интервю с едно от най-големите имена от световната музикална сцена. Следете ни в социалните мрежи, както и ефира на радио и телевизия The Voice.

 

ексклузивно klavdia lonely heart ексклузивно интервю евровизия 2023
Сподели
Свързани новини