Wishlist
Начало / Новини / Kid Cudi сподели трейлъра на документалния си филм

Kid Cudi сподели трейлъра на документалния си филм

27 Октомври 2021
Kid Cudi сподели трейлъра на документалния си филм

Kid Cudi сподели трейлъра за предстоящ документален филм, базиран на живота му, Човек на име Scott.

Филмът, който е режисиран от Robert Alexander, „разглежда пътуването на Cudi в продължение на десетилетие на творчески избори, борби и пробиви, правейки музика, която продължава да вдъхновява и надъхва милионите му фенове по целия свят.

Премиерата му ще бъде на Amazon Prime следващия петък (5 ноември).

Да създавам и да помагам на хората, това винаги е било бягство за мен, казва Cudi в началото на новия трейлър. "И ме освобождава. Всичко, което правя, трябва да помага на хората по някакъв начин. Как мога да направя нещо, което да призовe счупените и изгубените?" - добавя той. 

Клипът продължава да преплита кадри от студиото и предавания на живо с нови интервюта. По-късно Kid – Scott Mescudi – обяснява как се „чувствал като измамник“ по време на по-мрачните си моменти. „Хората ми се възхищават, но аз не съм щастлив човек. Това ме накара да избягам от реалността и да покажа моята история, която може да помогне на други.“

Артистът разкри за психичното си здраве още през юни, като сподели в Instagram:Бог има по-добри дни за мен, които ме чакат. Просто го знам, Тъгата ме разяжда понякога“.

филм сподели документалния трейлъра kid cudi
Сподели
Свързани новини