Wishlist
Начало / Новини / Katy Perry припадна след изтичане на газ в сградата, в която се снима American Idol

Katy Perry припадна след изтичане на газ в сградата, в която се снима American Idol

23 Февруари 2020
Katy Perry припадна след изтичане на газ в сградата, в която се снима American Idol

Katy Perry припадна по време на снимките на 2 епизод от 18-ия сезон на American Idol, след като изтичане на газ наложи евакуация на сградата, в която се снима продукцията в Sun River, Oregon, USA. Видеото на епизода за неделя вечер (23 февруари) е премиерно представен от People и показва как поп звездата и колегите ѝ съдии Lionel Richie и Luke Bryan усещат силна миризма на газ в залата за прослушвания на кандидати, съобщава Billboard.

"Мирише ли ви на газ? Това е доста силно", казва Perry. В същия момент Bryan изтъква "Ние получаваме тежък пропан" и в следващия момент алармените системи на сградата се включват и започва евакуация.

В крайна сметка всички в сградата са евакуирани, включително и разтровожена участничка, която пита "Все още ли правим прослушване?" . В този момент продуцентите и операторите бягат от сцената. Камерите са записали момента, в който това се случва. След пристигане на пожарната, Katy Perry, която по-рано се е оплакала "леко главоболие", заради силните изпарения, казва "не се чувствам добре" и пада на земята.

Говорителят на продукцията не е открит за коментар при опит на американските медии да попитат дали Perry или някой друг от екипа е ранен и/или постъпил в болница.


Снимка: Billboard/Rony Alwin

след katy perry снима american която припадна изтичане газ сградата idol
Сподели
Свързани новини