Wishlist
Начало / Новини / Kanye и Kim финализираха развода си

Kanye и Kim финализираха развода си

30 Ноември 2022
Kanye и Kim финализираха развода си

Kanye West и Kim Kardashian постигнаха споразумение относно условията на развода си, като бившата двойка финализираха процедурата тази седмица.

Двойката се съгласи с условията около попечителството над децата и собствеността. Според списание PEOPLE, двамата са се съгласили на съвместно физическо и юридическо попечителство над четирите си деца, като от West се изисква да предоставя на бившата си съпруга по 200 хиляди долара на месец за издръжка на децата. Бившите съпрузи се съгласиха всеки да покрие 50% от медицинските, образователните и охранителните разходи на децата си.
Споделеното имущество и активи на двойката ще бъдат разделени въз основа на техния предбрачен договор, който постановява, че и двете страни се отказват от съпружеска издръжка. Съобщава се, че предбрачният договор е подписан месеци преди сватбата на двойката през май 2014 г.

Kardashian подаде молба за развод през февруари 2021 г., като съдия обяви двойката за законно необвързани – по искане на Kardashian – през март тази година. West критикува Pete Davidson - тогавашния приятел на Kim в поредица от публични публикации в социалните мрежи, музикални видеоклипове и интервюта.

Сподели
Свързани новини