Wishlist
Начало / Новини / Donald Trump за Kanye West: “Той е умствено неуравновесен човек“

Donald Trump за Kanye West: “Той е умствено неуравновесен човек“

28 Ноември 2022
Donald Trump за Kanye West: “Той е умствено неуравновесен човек“

След вечерята им в курорта Мар-а-Лаго, бившият президент на САЩ Donald Trump описа рапъра Kanye West като „умствено неуравновесен човек“. И двамата са кандидати за президенти за изборите през 2024 г., като West се кандидатира и през 2020 г. като спечели едва 50 хиляди гласа.

Trump използва алтернативната социална платформа Truth Social, за да сподели своята версия от срещата му с West.

„Реших да помогна на този сериозно неуравновесен мъж, който е тъмнокож, чийто бизнес беше почти унищожен, той винаги е бил добър с мен и реших да уважа молбата му да се срещнем в Мар-а-Лаго, за да мога да му дам така необходимия съвет. Той се появи с трима души, двама от които не познавам, а третия беше политическа фигура, която не съм виждал от години. Казах му да не се кандидатира за президент, че е пълна загуба на време и не може да спечели. Фалшивите новини след това направо избухнаха.“

Отношенията на Trump и West датират още от 2015 г., когато West обяви за първи път намерението си да се кандидатира за президент през 2020. По-късно Trump каза пред изданието Rolling Stone, че се надява един ден West да му бъде опонент на изборите.

Сподели
Свързани новини