Wishlist
Meduza ft. Sam Tompkins & Em Beihold
Meduza ft. Sam Tompkins & Em Beihold
Phone
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Какво се случва с бъдещия сериал с участието на The Weeknd?

Какво се случва с бъдещия сериал с участието на The Weeknd?

27 Април 2022
Какво се случва с бъдещия сериал с участието на The Weeknd?

Говори се, че са настъпили големи промени в работата по новия сериал с участието на The Weeknd, който ще се излъчва по HBO.

Съавтор на сериала е Sam Levinson, създателят на "Euphoria". В изявление HBO твърдят, че продукцията озаглавена "The Idol" е тръгнала в нова посока.

"Екипът на "The Idol" продължава да се изгражда, усъвършенства, а визията за шоуто еволюира в нова посока", твърдят от HBO.

"Продукцията ще направи корекция в актьорския състав и екипа, за да обслужи по-добре новия подход към сериала. Очакваме скоро да споделим още информация."

Според Variety, режисьорката Amy Seimetz е напуснала проекта. Нейното място вероятно ще бъде заето от Sam Levinson.

"The Idol" беше обявен миналия юли. Сериалът проследява поп изпълнителка, която се влюбва в собственик на клуб в Лос Анджелис, който също така ръководи таен култ.

The Weeknd е един от сценаристите на сериала, както и изпълнителен продуцент заедно с Levinson и Reza Fahim. Той също така ще играе в сериала редом до Lily Rose-Depp, Troye Sivan, Suzanna Son и Steve Zissis.

The Weeknd вече няколко пъти влиза в ролята на актьор. Той изигра себе си в трилъра "Uncut Gems", заедно с Adam Sandler, като също така се появи като гост актьор в анимациите "American Dad" и "The Simpsons".

Наскоро той смени Kanye West като хедлайнер на популярния музикален фестивал Coachella, където за първи път изпълни на живо песни от последния си албум "Dawn FM".



the сериал какво weeknd участието случва бъдещия
Сподели
Свързани новини