Wishlist
Ariana Grande
Ariana Grande
we can't be friends (wait for your love)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Какво се случва с попечителството над Britney Spears

Какво се случва с попечителството над Britney Spears

29 Юни 2021
Какво се случва с попечителството над Britney Spears

На 23 юни в Лос Анджелис Britney Spears направи разтърсващи признания в съда и поиска попечителството над нея да бъде окончателно прекратено.

От 13 години певицата е под опеката на своя баща Jamie Spears, но заради здравословните му проблеми през 2019 г. тази роля бе поверена на мениджъра Jodi Montgomery.

В 24-минутно изявление, дадено чрез телефонно обаждане, Spears разказа за живота си в тези условия, които определи като „злоупотреба“.

"Излъгах и казах на целия свят, че съм добре и съм щастлива. Не е вярно. Мислех, че ще се получи, ако го казвам достатъчно често. Отричах всичко, бях в шок. Травмирана съм. Но сега казвам истината. Не съм щастлива. Не мога да спя. Толкова съм ядосана, че е лудост. Депресирана съм, плача всеки ден."

Фенове и много артисти се обявиха в подкрепа на певицата и движението #FreeBritney. Justin Timberlake, Mariah Carey и Christina Aguilera са само част от тях.

"След това, което видяхме днес, всички ние трябва да подкрепим Britney." - написа Timberlake.

След изслушването певицата бе активна в социалните си мрежи, като публикува в Instagram акаунта си картинка с цитат от Albert Einstein

„Ако искате децата ви да бъдат интелигентни, четете им приказки. Ако искате да бъдат по-интелигентни, четете им повече приказки.” 


Ето какво допълни тя в описанието:

"Просто искам да ви кажа една малка тайна ... Вярвам, че като хора всички искаме приказния живот и между другото, от всичко, което публикувах ... изглежда, че животът ми е невероятен ... Мисля, че всички се стремим към това!!!! Това беше една от най-добрите черти на майка ми ... колкото и скапан ден да е имала, когато бях по-млада ... заради мен, братята и сестрите ми, тя винаги се правеше, че всичко е наред. Обръщам внимание на това, защото не искам хората да мислят, че животът ми е перфектен, защото ОКОНЧАТЕЛНО НЕ Е ... и ако сте чели нещо за мен в новините тази седмица  ... очевидно наистина знаете, че сега не е такъв!!! Извинявам се, че се преструвах, че бях добре през последните две години ... Направих го заради гордостта си, беше ми неудобно да споделя какво се случва с мен ... но честно казано, кой не иска да споделя в своя Instagram  всичко в забавна светлина?!! Вярвайте или не, преструвайки се, че съм добре, всъщност се чувствах малко по-добре ... затова реших да публикувам този цитат днес... да чета повече приказки."

Последното видео в профила на звездата е от почивка на остров Мауи, където Britney е със своята половинка. Следващото съдебно заседание е насрочено за 14 юли



Снимка: Instagram @britneyspears
britney попечителството какво над spears случва
Сподели
Свързани новини