Wishlist
Mihaela Fileva & Dara Ekimova
Mihaela Fileva & Dara Ekimova
Vsichko E Bilo Za Dobro
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Как звездите отбелязаха Свети Валентин

Как звездите отбелязаха Свети Валентин

16 Февруари 2021
Как звездите отбелязаха Свети Валентин

Как любимите ни звезди отбелязаха Св Валентин?

Повечето от тях го направиха с постове в социалните мрежи, така че бързо ви пренасяме в Instagram.

Една от най-популярните дами в света на шоубизнеса, Hailey Bieber, пусна красиви кадри с любимия си Justin, за да отбележи празника. "Много съм щастлива, че ти си моята валентинка <3", написа тя.

От профила на Hailey сега се пренасяме в този на Cardi B.

Рапърката не пропусна да честити Св Валентин на съпруга си Offset. За разлика от Hailey, Cardi беше доста по-подробна в обяснението си в любов."Искам да се събудиш и да видиш това. Благодаря ти, скъпи, за тази преркасна екскурзия. Прав си, понякога трябва да забавя темпото и просто да поживея" - пише тя. "Благодаря ти, че ми показа правилния път, за да не прецакам отново всичко. Обичам те" .


Отскачаме и до профила на Gigi Hadid, която качи черно-бяла снимка със Zayn, а под нея написа: "Обичам те, Валентинке и обичам това, че ще споделяме Свети Валентин завинаги".

Хвърляме поглед и на профила на Miley Cyrus, която буквално наводни Instagram с меко казано странни постове.

Певицата пусна няколко серии от снимки, с доста несвързани послания. Повечето от тях бяха направени на нещо като картички, а под един от постевете Miley с ирония и сарказъм определи празника като "безсмилен" и "глупав".

В последната серия от снимки, тя качи корица от списание, за което е дала интервю преди години. Там Miley е казала, че няма връзка, а журналистите са написали, че това е "отмъстително". В Instagram тя каза: "да, те продадоха списание, в което казват на тийнейджърите, че да нямаш връзка е отмъстително ... вместо, че е здравословно и нормално"

.  Снимка: Facebook@haileybaldwin

как звездите отбелязаха свети валентин
Сподели
Свързани новини