Wishlist
Sam Smith ft. Kim Petras
Sam Smith ft. Kim Petras
Unholy
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Звезди поздравиха абитуриенти

Звезди поздравиха абитуриенти

20 Май 2020
Звезди поздравиха абитуриенти

Selena Gomez, Zendaya, Dua Lipa, Alicia Keys, Jonas Brothers, Bad Bunny, Pharell, LeBron James и още много известни личности поздравиха по специален начин завършващите тази година.

Заради пандемията от COVID-19 всички официални церемонии бяха отменени и затова знаменитостите почетоха младежите с виртуалното събитие “Graduate Together”.

Церемонията онлайн продължи около час и беше открита от баскетболната звезда LeBron James, който каза, че всички очакват да видят как випуск 2020-а ще промени света.

Selena Gomez посъветва феновете си да не се страхуват да опитват нови неща, успокои ги, че е нормално все още да не знаят в каква посока искат да поеме животът им и им напомни, че най-важното е да вярват в себе си.

Zendaya, чиято майка е учителка, поздрави преподавателите за усилената работа.

Bad Bunny говори на испански от дома си в Пуерто Рико. Неговото послание: "Работете здраво, но не забравяйте, че уважението към другите и ценностите, които влагаме в ежедневието ни са най-важни. Те показват кои сме и ни определят като хора”. Dua Lipa поздрави випуск 2020 с изпълнение на нейната песен "Break My Heart", а Jonas Brothers закриха церемонията с виртуално изпълнение на новия им сингъл "X" с Karol G.


звезди поздравиха абитуриенти
Сподели
Свързани новини