Wishlist
Начало / Новини / Как да бъдем мениджъри на звезден футболен отбор

Как да бъдем мениджъри на звезден футболен отбор

03 Август 2020
Как да бъдем мениджъри на звезден футболен отбор

Едва ли има човек, който да не е мечтал поне веднъж да влезе в обувките на мениджърите, които ръководят футболните отбори. Блясъкът на играта и опиянението от победите със сигурност карат мнозина да мечтаят именно за този пост. В сайта на Палмс Бет вече ще имате възможност да създадете свой собствен отбор и да тествате ръководните си умения. Ако сме ви заинтригували и искате да научите повече за фентъзи футбола, прочетете следващите ни редове.

Какво представлява Palms Bet Fantasy Manager?

Фентъзи лигата на сайта е интересна смесица от реален футбол и добре планирани алтернативни стратегии. Всеки потребител, който иска да се включи, може да избира измежду различни играчи, стига те да са сред действителните състезатели във футболните първенства, които текат в момента.

Целта ви е да съставите свой собствен отбор. Няма ограничения в тимовете, между които може да селектирате. Това значи, че съвсем спокойно може да съберете под една шапка състезатели, които играят в противникови отбори и дори са познати с противоборствата си на терена.

В зависимост от формата на играта, на който се спрете, отборите ви могат да се състоят от различен брой състезатели. Бихте могли да бъдете мениджър за целия сезон, за конкретен кръг или дори само за един-единствен мач.

Вашият тим трупа или губи точки спрямо действителното представяне на селектираните от вас участници. Активът се отсъжда на базата на различни показатели: футболистът играе цял мач, отборът му води, докато е на терена, отбелязал е гол, получил е наказателен картон, пропуснал е дузпа и пр. Както виждате, тук става въпрос за реалните ситуации във всеки футболен мач.

За да се доближите максимално до истинските емоции на най-популярната в Европа игра, Фентъзи първенството на Палмс Бет ще ви позволи да „ремонтирате“ тима си чрез така наречените „спасителни смени“. Както при истинския спорт, такива се правят, ако представянето на даден състезател не е било на ниво.

В края на етапа от играта, вашият актив ще бъде сумиран, а в сайта на букмейкъра ще има класиране. В платформата на компанията може не само да се включите в общите надпревари, обвързани с популярните футболни турнири, но и да съставите свой собствен кръг от потребители, с които да се състезавате. Възможно е да се изправите и на индивидуален дуел с избран от вас противни, който също е клиент на Palms Bet.

Какви умения са нужни за Палмс Бет Лига?

Най-важните умения, които биха ви помогнали по пътя към успеха във фентъзи първенството, разбира се, са познанията по футбол. Колкото по-добре запознати сте с кондицията на отборите и подготовката на играчите от първенството, за което сте избрали да се състезавате, толкова по-голям е шансът ви да трупате точки.

Ситуацията е близка с тази на истинските мениджъри, които също трябва да проучват внимателно футболистите, на които възлагат надеждите си. Ако по принцип си падате по футбол и мачовете ви доставят удоволствие, фентъзи първенствата със сигурност ще ви се сторят много забавни. Те ще ви позволят не само да проверите познанията си в сферата на футбола, но и да натрупате известен опит, който в последствие може да ви е много полезен, ако обичате да правите спортни залози.

как бъдем мениджъри звезден футболен отбор
Сподели
Свързани новини