Wishlist
Начало / Новини / JJ Lin и Anne-Marie се обединиха за новия колаборативен трак "Bedroom"

JJ Lin и Anne-Marie се обединиха за новия колаборативен трак "Bedroom"

26 Април 2021
JJ Lin и Anne-Marie се обединиха за новия колаборативен трак "Bedroom"

Музикалните супер звезди,  JJ Lin и Anne-Marie, обединиха сили в чисто новия трак, озаглавен  ‘Bedroom’. Тази голяма колаборация между JJ, едни от най-големите световни мандо поп артисти, и Anne-Marie, британска майсторка на песните с платинени продажби, която с над 1 милиард стрийма в Азия създава нов значителен момент задвамата артисти и мост между феновете глобално.   

“Bedroom”, балада, основаваща се на пиано аранжимент, показва силните и чувствени вокали на JJ Lin и Anne-Marie. Изпълнявайки поодбен сет от текстове в собствения си стил, и двамата артисти са трогателен дует, който привидно разказва същата история, но от две различни и уникални гледни точки. 

Работейки от дистанция съответно от Тайпей и Лондон, JJ и Anne-Marie сформираха взаимна висока оценка и уважение към творчеството един на друг. За космическото впечатление към професионализма и харизмата на Anne-Marie, JJ казва следнотоБях много впечатлен от таланта на Anne в писането на песни и присъствието й на сцената и мисля, че има най-ангелския глас. Наистина е чест за мен да работя с нея по толкова красива песен“. 

Anne-Marie добавяГолям фен съм на JJ Lin и много се вълнувам, че се събрахме заедно! Харесвам “Bedroom”, тя е толкова специална песен за мен и той я накара да звучи дори по-красиво!“. 


За JJ Lin:

JJ Lin е сингапурски изпълнител-автор на песни-продуцент, чийто успех му донесе награди, заради дебюта му през 2003 година, Music Voyager. Популярността му се разпространи из Азия с постоянните, оглавяващи класации песни в прочутата му 18-годишна кариера, превръщайки се в един от най-търсените артисти в региона.  Известен с космическте си изълнения на живо и голям вокален диапазон, JJ е събрал над 120 милиарда световни стрийма в музикалните платформи. Като разнороден изпълнител, JJ си е колаборирал с големи имена като Jason Mraz, Jung Yong-Hwa oот CNBLUE, MAYDAY, Luis Fonsi, Ayumi Hamasaki, Hiroshi Fujiwara, Jackson Wang и много други.  Когато JJ не пее или продуцира, е предприемач с широк спектър от бизнеси на свое име. Те включват мениджърската и продуцентска JFJ Productions -  също така дом на азиатското свръх модерно студио, Sanctuary, печелилия награди геймърски отбор в Китай и & S.E.A, Team SMG, лайвстайл бранда за облекло, SMG и кафе бранда Miracle Coffee, с търговски обекти в Тайван и Китай. 


За Anne-Marie:

Anne-Marie се превърна в една от най-успешните поп звезди на планетата през последните няколко години с близо 4.5 милиарда стрийма на свое име и последователи в социалните мрежи от над 35 милиона глобални фенове. У дома тя си подсигури 1 платинен албум, 2 двойно платинени сингъла, 3 платинени сингъла и 7 сребърни сингъла – четири от които стигнаха топ 10 статус. Дебютнят й албум, Speak Your Mind, излезе през 2018 и в същата година тя се превърна в най-продавания дебютен артист в Обединеното кралство. Сингълът ‘2002’ стана топ 10 сингъл в Корея през февруари 2019, а  през 2021 най-новият сингъл на Anne-Marie,  ‘Don’t Play’, постоя в топ 10 на Обединеното Кралство за 11 седмици. В момента Anne-Marie записва и планира издаването на втория си студиен албум, който се очаква през юли 2021. 

новия обединиха anne-marie lin колаборативен трак bedroom
Сподели
Свързани новини