Wishlist
Alex Parker & Mihaela Marinova
Alex Parker & Mihaela Marinova
Stay
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / ANNE-MARIE ЗА НОВИЯ СИ АЛБУМ ‘THERAPY’

ANNE-MARIE ЗА НОВИЯ СИ АЛБУМ ‘THERAPY’

25 Май 2021
ANNE-MARIE ЗА НОВИЯ СИ АЛБУМ ‘THERAPY’

Anne-Marie и Niall Horan пуснаха носталгичния сингъл ‘Our Song’. Официалното видео, режисирано от Michael Holyk, е вдъхновено от Bonnie & Clyde, бродещи из града в търсене на ново начало.

Заедно с него певицата сподели подробности около очаквания нов албум ‘Therapy’, който излиза на 23 юли.


Вторият студиен албум на Anne-Marie Therapy е официалното продължение на мултиплатинения с четири милиона продажби нейн дебют от 2018-а Speak Your Mind. Therapy е колекция от песни, която въплъщава характерната артистичност на певицата, скромно поведение и красива четност.

Албум с еднакви дози откровеност и жизненост,  който Anne-Marie написа с Max Martin, Kamille, MNEK, Raye, TMS, Blake Slatkin, Ed Sheeran, Nathan Dawe и Plested, а  продуцирането довери на  Mojam, Fred Ball, TMS и Blake Slatkin.

Въпреки че пълният трак лист още не е анонсиран, посланикът на Mind Charity потвърди, че Anne-Marie е готова да включи в албума вече издадения топ 3 в Обединеното кралство със златни продажби ‘Don’t Play’ с KSI и Digital Farm Animals, скорошната приятна колаборация с  Nathan Dawe и MoStack ‘Way Too Long’, както и общата й песен с Niall Horan - ‘Our Song’.




“Ооо, ТОЛКОВА е приятно да анонсирам новия си албум Therapy

Музиката е източник на целителна сила за всички и самата музика е терапия, нали така? Не  осъзнавах каква нужда имах от музиката, докато не ни застигна пандемията. Имам нужда да пея. Имам нужда да пиша. Текстовете ми са моят отворен дневник към всички вас и създаването на този албум ми помогна да се фокусирам върху чувствата си и да ги разбера. Имах нужда от това.  

Освен търсенето на терапия от писането и музиката като цяло през изминалата година посещавах и психотерапевт и това много промени живота ми. Винаги съм се опитвала да бъда открита, колкото мога, с феновете ми и благодарение на сесиите ми с професионалист имах възможността да започна битката и разбирането на тревожностите, с които се бори умът ми през годините. Уча се и се развивам

Този албум ми помогна да стигна до това място. В него има много чувства и емоции независимо дали са парчета, които се фокусират върху собствения ми път, или такива, които много ми хареса да направя, и се надявам да се изгубите в тях

Направих го за вас и себе си.” - сподели певицата.


Снимка: Instagram @annemarie





новия албум anne-marie therapy
Сподели
Свързани новини