Wishlist
Начало / Новини / Jesy Nelson напуска Little Mix "след тежки размисли и с разбито сърце"

Jesy Nelson напуска Little Mix "след тежки размисли и с разбито сърце"

14 Декември 2020
Jesy Nelson напуска Little Mix "след тежки размисли и с разбито сърце"

Jesy Nelson от Little Mix обяви в своя Instagram профил, че напуска една от най-успешни момичешки групи "след дълги размисли и с разбито сърце". Английската красавица благодари на останалите момичета от групата (Jade, Perrie и Leigh-Anne) за невероятните спомени, които са създали заедно, но и сподели, че членувато ѝ в групата се е отразило на нейното психично здраве. 

"Идва момент в живота, когато трябва да помислим за грижата за себе си, вместо да се фокусираме върху това да направим другите хора щастливи и чувствам, че сега е моментът да започнем този процес.", добавя още Jesy


Ето и цялото съобщение, която тя сподели в Instagram:

"До всички мои Mixers,
Последните девет години в Little Mix бяха най-невероятното време в живота ми.
Постигнахме неща, които никога не съм смятала за възможни. От спечелването на първите ни Birt Awards до нашите разпродадени концерти в O2. Спечелихме приятели и фенове по целия свят, не мога да ви се отлбагодаря дори от дъното на моето сърце, че ме накарахте да се почувствам като най-щастливото момиче на света. Винаги сте били там, за да ме подкрепяте и насърчавате и никога няма да го забравя.
Истината е, че наскоро участието ми в бандата се отрази на психичното ми здраве. Намирам постоянния стрес да бъда в момичешка група и в същото време да отговарям на очакванията на всички за много трудно.
Идва момент в живота, когато трябва да помислим за грижата за себе си, вместо да се фокусираме върху това да направим другите хора щастливи и чувствам, че сега е моментът да започна този процес.
Така че след дълги размисли и с разбито сърце, обявявам, че напускам Little Mix.
Трябва да прекарам известно време с хората, които обичам, правейки неща, които ме правят щастлива. Готова съм да се впусна в нова глава в живота си - не съм сигурна как ще изглежда в момента, но се надявам все пак да сте там, за да ме подкрепите.
Искам да благодаря на всички, които бяха част от нашето пътуване. За цялата упорита работа и отдаденост, които ни доведоха до успеха.
На всеки един фен, който дойде да ни види на концертите, който слушаше песните ни и изпълваха сърцата си, изпращаше ми съобщения и ме подкрепяше по пътя. Искам да знаеш, че те обичам толкова много и никога не бих могла да направя това без теб и го оценявам безкрайно.
Най-вече искам да благодаря на Jade, Perrie и Leigh-Anne за създаването на едни от най-удивителните спомени, които никога няма да забравя. Надявам се, че ще продължите да изпълнявате всичките си мечти и ще продължите да правите музика, която хората обичат."



*Снимка: Instagram/@jesynelson

jesy little mix след nelson напуска тежки размисли разбито сърце
Сподели
Свързани новини