Wishlist
Kungs, David Guetta, Izzy Bizu
Kungs, David Guetta, Izzy Bizu
All Night Long
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Jessie J е диагностицирана с коварна болест

Jessie J е диагностицирана с коварна болест

29 Декември 2020
Jessie J е диагностицирана с коварна болест

Jessie J е била диагностицирана с болест на Мениер. Това е нарушение на вътрешното ухо, което засяга слуха и равновесието в различна степен. Британската певица сподели с последователите си в Instagram Stories, че на Коледа е отишла на преглед в болница, след като започнала да има проблеми с ходенето и напълно спряла да чува с едното ухо. 

“Събудих се и не чувах нищо с дясното ми ухо, не можех и да ходя в права линия... Лекарите ми казаха, че имам синдром на Мениер. Знам, че много хора страдат от тази болест и всъщност много хора се свързаха с мен, за да ми дадат съвет. Днес за първи път успях да пея и да го понеса. Пеенето и човешката компания много ми липсват", сподели звездата.

“Можеше и да е по-лошо. Много съм благодарна за здравето си. Просто се ме хвана неподготвена. На Коледа бях в болницата и се чудех какво се случва с мен. Но се радвам, че отидох навреме и ми поставиха диагноза много бързо и ми предписаха правилните лекарства, затова сега се чувствам много по-добре". 

Певицата и авторка на песни публикува и клипче, в което пее, за да покаже, че наистина състоянието й се подобрява. 

Jessie J, която по-рано тази година се раздели с актьора Channing Tatum, получи подкрепа от различни организации на пациенти с нейната диагноза. 

*Снимка: Facebook

jessie диагностицирана коварна болест
Сподели
Свързани новини