Wishlist
Начало / Новини / Cassie отново стана майка

Cassie отново стана майка

30 Март 2021
Cassie отново стана майка

Cassie вече е посрещнала на бял свят своята втора дъщеря!

Певицата и съпругът й Alex, които вече имат 15-месечно момиченце на име Frankie, споделиха щастливата новина в Instagram. В серия от семейни снимки, Cassie написа: "В понеделник, 22-ри март 2021г., в 10:22ч. нашите сърца пораснаха!. Добре дошла на света, малко момиченце! Обичаме те толкова много, Sunny Cinco Fine!".

Младият баща също използва социалните мрежи, за да отправи прочувствено съобщение към своите момичета.

"Писмо до моите дъщери Frankie Stone Fine и Sunny Cinco Fine. Тази сутрин се събудих с вас двете и с вашата мама, и си дадох време да осъзная, че с вас създадохме перфектното семейство, което не е перфектно, но е изпълнено с толкова много любов. Винаги съм вярвал, че моето призвание е да вдъхновявам другите чрез здравето и да помагам на тези, които имат нужда, но съм грешал. Това е моята роля, но вие двете сте моето призвание. На тази земя съм, за да ви помогна да блестите и вашата красива светлина да докосне много хора!" - написа той.

Cassie и Alex започнаха връзката си в края на 2018г., след нейната раздяла с дългогодишния й приятел Sean Combs. През месец юни 2019-та, тя обяви, че е бременна с първото им дете.

Снимка: Facebook*

отново стана майка cassie
Сподели
Свързани новини