Wishlist
Kygo, Zak Abel ft. Nile Rodgers
Kygo, Zak Abel ft. Nile Rodgers
For Life
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Jessica Mauboy анонсира албума "YOURS FOREVER“ и сподели сингъла „Give You Love (feat. Jason Derulo)"

Jessica Mauboy анонсира албума "YOURS FOREVER“ и сподели сингъла „Give You Love (feat. Jason Derulo)"

17 Август 2023
Jessica Mauboy анонсира албума "YOURS FOREVER“ и сподели сингъла „Give You Love (feat. Jason Derulo)"

Носителката на награда „ARIA“ – Jessica Mauboy, анонсира своя дългоочакван пети студиен албум – „YOURS FOREVER“, който излиза на 9-ти февруари 2024 г. чрез Warner Music Australia.

Написан и записан на родна земя, албумът с 14 песни отразява едно пътуване на себеоткриване и изграждане на самоувереност за австралийската поп икона. „YOURS FOREVER“ показва мен самата в най-истинската ми форма, чувствайки се комфортно в кожата си, без да се сравнявам или да се опитвам да бъда някой или нещо, което другите очакват да бъда“. Mauboy продължава: „Когато опростиш нещата, в музикално отношение това са красиви мелодии, текстове, разказващи истории, ритми, които се свързват с душата, и има дълбочина, която никога не съм достигала или споделяла преди“.

„YOURS FOREVER“ е пропит със силно усещане за време и място за Mauboy, докато тя описва истории за най-ярките и най-мрачните моменти от живота си. „В основата на записа исках да споделя опита си от сблъсъка с моменти на предизвикателства, които всички срещаме в живота. За мен това беше чувството, че не съм достойна, и достигането на състояние, в което осъзнавам, че съм достатъчна”.

Изследвайки темите за любов, надежда, разбито сърце и сила на характера, новият албум акцентира върху интроспективното писане на песни на Mauboy и заразителните поп мелодии, които публиката познава и обича. Новият албум следва #1 албума на Mauboy – „HILDA“, от 2019 г. и е първото ѝ дългосвирещо издание с Warner Music Australia.

Сега Mauboy представя предстоящия си албум, издавайки първия сингъл – „Give You Love“, в сътрудничество с международната суперзвезда Jason Derulo. В основата на това емоционално заредено, неустоимо поп издание, което излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България,  стои мощният вокал на Mauboy, допълнен от прочувствено звучене на орган, пиано и хор.

След скорошните сингли „Right Here, Right Now“, „Automatic“ и „Glow“, Mauboy работи с базираната в Мелбърн авторка на песни WILSN, за да вдъхне живот на „Give You Love“. „Колаборацията се случи по вълшебен начин, като красива, блестяща, кристално чиста вода, която тече като едно цяло. Когато изпратихме песента на WILSN и тя чу гласа ми в трака за първи път,  избухна в сълзи” – спомня си Mauboy.

Докато участва в заснемането на предстоящия сезон на „The Voice Australia“ като треньор, Mauboy знае със сигурност, че иска колегата ѝ треньор Jason Derulo да бъде част от парчето. „Jason е такъв невероятен певец и има толкова дълбока душа и дух. Той е израснал, пеейки в църква и е бил класически обучен, така че не съм имала съмнения, че ще звучи невероятно в тази специална песен“.  В рамките на два дни след като чува „Give You Love“, изпълнителят, стоящ зад оглавяващи класациите хитове като „Talk Dirty“, „Ridin’ Solo“, „Whatcha Say“ и „Savage Love“, записва вокалите си. „За мен е чест да си сътрудничим с Jason, наистина много харесваме  творчеството на другия и взаимно се уважаваме като артисти.“

„Беше удоволствие да работя рамо до рамо с Jess като треньор в „The Voice“ и се чувствам невероятно благословен, че Jess е избрала мен за тази песен“ – споделя Jason. "Беше толкова вълнуващо, докато се занимавах с това и записвах вокалите, когато бях в Сидни. Надявам се, че всеки може да усети топлината и духа в ‘Give You Love’".

Mauboy – горда представителка на народа Куку Яланджи и посланик на „Darwin Aboriginal Art Fair“ и „Indigenous Literacy Foundation“, разбира силата на даването. „Това, което можем да върнем, говори толкова много за това откъде идваме и накъде искаме да продължим занапред“ – казва Mauboy. „Тази песен е ръка, която помага, когато има най-голяма нужда. Когато имате нужда от благодарност, когато имате нужда от да стъпите здраво на земята, когато имате нужда от събуждане и когато имате нужда от любов: тази песен е тук.“ Derulo изпитва същото чувство, като споделя с Mauboy, че песента докосва страстта му да дава на своята общност и да оказва влияние.

Новият сингъл пристига заедно с въздействащо музикално видео, с участието на Mauboy и Derulo, които са заобиколени от завладяващ хор и съвременни танцьори. Официалният видеоклип е режисиран от Rowena и Joel Rasmussen от Move Like Water.

За да отбележи допълнително новините за албума, Mauboy анонсира своето национално турне „YOURS FOREVER“, което стартира през март следващата година. Mauboy ще обиколи регионални и главни градове в страната с 22 концерта през март, април и май. Mauboy също така ще изнесе шоу в Окланд на 11-ти май. Билетите вече са в продажба. За повече информация, моля посетете: www.jessicamauboy.com.

Със забележителна кариера, обхващаща 15 години в музикалната индустрия, Mauboy е постигнала 6 албума в Топ 10, 15 сингъла в Top 20, 4 албума с платинен сертификат от „ARIA“, 30 номинации за награда „ARIA“ и #1 записи както в класациите за сингли, така и за албуми на „ARIA“. Mauboy е била на турне с Beyonce, пяла е за Barack Obama и Oprah Winfrey, и е влязла в историята като първия солов неевропейски изпълнител, който представя Австралия на Евровизия през 2014 г. От 2021 г. насам Mauboy е много обичан треньор в „The Voice Australia“.

mauboy
Сподели
Свързани новини