Wishlist
Начало / Новини / Jada Pinkett Smith: С Will се разделихме 6 години преди Оскарите през 2022 г.

Jada Pinkett Smith: С Will се разделихме 6 години преди Оскарите през 2022 г.

11 Октомври 2023
Jada Pinkett Smith: С Will се разделихме 6 години преди Оскарите през 2022 г.

Jada Pinkett Smith най-после е готова да говори за шамара на Will Smith на Оскарите. Първоначално тя помислила, че става дума за скеч, казва актрисата пред списание People. Съпругът ѝ излезе на сцената, след като водещият Chris Rock се пошегува с плешивата глава на Jada и го зашлеви. По това време Rock връчваше "Оскар" за най-добър документален филм.

„Помислих си „Това е скеч“, каза Jada. „Помислих си: „Няма начин Will да го удари“. Едва когато Will се връщаше към стола си, осъзнах, че това не е скеч“.

След като двамата останали сами, Jada попитала Will: „Добре ли си?“. А после взела решение:

„Ще бъда до него, но също така ще му позволя да прецени ситуацията сам“.

Шегата на Rock за плешивата глава на Jada предизвика разнопосочни реакции заради публичната битка на актрисата с алопецията. Smith, който същата вечер спечели "Оскар" за най-добър актьор, в крайна сметка подаде оставка от Академията на фона на вълната от критики заради поведението му на церемонията. Академията пък му забрани да членува и да посещава нейни събития, включително Оскарите, за следващите 10 години. За състоянието на брака им Jada казва, че „все още се опитваме да го измислим". Тя разкри, че двамата са били тайно разделени шест години преди злополучните Оскари през 2022 г., където се случи шамарът.

„Заедно полагаме много големи усилия. Изпитваме голяма любов един към друг и все още се опитваме да разберем как изглежда това за нас".

Jada и Will вече са разделени от 7 години. На въпрос в предаването „Today“ защо бракът им се e разпаднал, Jada отговори:

„Мисля, че докато стигнем до 2016 г., просто бяхме изтощени от усилията. Мисля, че и двамата все още бяхме заседнали във фантазията си за това какъв трябва да бъде другият човек“. „Обещах, че никога няма да има причина да се разведем“, добави тя. „Ще намерим начин независимо от всичко. И просто не успявам да наруша това обещание... Ние живеем отделно“.

Will Smith се извини за шамара многократно в различни изявления и видео публикации в годината след скандалната случка. Интервюто с Jada е по повод предстоящата на премиера на новата ѝ книга „Worthy“, която излиза на 17-и октомври.

jada pinkett smith will smith
Сподели
Свързани новини