Wishlist
Tiësto ft. Mabel
Tiësto ft. Mabel
God Is A Dancer
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Madonna отвърна на критиката, която получи след наградите Грами

Madonna отвърна на критиката, която получи след наградите Грами

08 Февруари 2023
Madonna отвърна на критиката, която получи след наградите Грами

Madonna отвърна на критиката, която получи след появяването си на наградите Грами, описвайки реакцията на критикуващите я като доказателство, че светът отказва да признае жените над 45-годишна възраст. 

Поп иконата се появи на церемонията в неделя за да представи изпълнението на Sam Smith и Kim Petras. Madonna похвали Smith и Petras за това, че са успели да се издигнат над съмнението на критиците. 

След излъчването Madonna се изправи пред вълна от остри коментари за външния си вид, като мнозина я описаха като „неузнаваема“ и се прицелиха в пластичните ѝ операции. Поп звездата отвърна на критиците в публикация в Instagram, споделена днес (8 февруари), като написа, че "отново е обект на ейджизъм и мизогиния".

"Светът отказва да признае жените над 45 и изпитва нуждата да ме накаже за това, че имам силна воля, трудолюбива съм и приключенски настроена."

Певицата каза, че причината за изопаченото ѝ лице е дългият обектив на камерата. 

"Никога не съм се извинявала за творческите избори, които съм правила, нито за начина по който изглеждам или се обличам и не смятам да започвам сега. Била съм унижавана от медията от началото на кариерата ми, но разбирам, че всичко това е изпитание и съм щастлива да бъда новатор", добави Madonna.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

madonna sam smith kim petras
Сподели
Свързани новини